continuity ta oddelovaci rukojet je super vec!
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 jéj, to je krásna farba
0zero7 krásnej. Mám vínovej, ale ještě jsem v něm nezmokla, takže nevím ![]()
Gatita mám nerezovou Zwilling, titanovou nepřilnavou Woll s oddělávací rukojetí a nejnověji i malou (20cm) od české značky Fabini s nepřilnavým povrchem. Všechny 3 jsou slouží dobře a každou z nich bych doporučila dál. Každou používám na něco jiného - nerez na opečení masa, někdy ji pak rovnou šoupnu do trouby, je celokovová. Nepřilnavé na lívance, placky a zeleninu.
mnum diky za tipy.
Musim se opravit, ta moje panev neni Tescoma, ale Tefal. Reklamovat ji uz nebudu, uz mi to za to asi nestoji - dohledavat platbu a posilat nekam na lidlshop. Nic se na ni neloupe, jen se na ni udelala nejaka nanovrstvicka nebo co, ktera narusuje tu neprilnavost. Pouzivam ji na curry a tak, na bramboraky a palacinky si radsi beru jinou.
Koupila jsem pokrčený top, nejen pro sebe (ten už mi dnes doručí), ale podařilo se i pro kámošku. Bydlí v USA a tam jej mají stále za plnou cenu, asi 100 USD.
Teď už jen aby ten Covid šel kamsi a my se mohly brzy vidět a vyměnit kontraband... ![]()
Gatita Od podzimu mám 3 pánve Fabini a jsou nejvíc nejlepší, jiné už nepoužívám. Všechny jsou nerez s nerezovou ručkou a jedna z nich má uvnitř nepřilnavý povrch.
Dlouhodobě používám sady Tefal Ingenio. Cena/výkon nepřekonatelné
.Teď jsem investovala do jedné Woll, taky s odepínací rukojetí, tak uvidíme, jak se osvědčí.
0zero7 ten ma super barvu!
0zero7 pekný batoh
Ja už si tie tipy na panvicu musím konečne zapísať. Kupujem ju už dobrého pol roka a namiesto nej mi stále doručujú nejaké handry ![]()
Zu koupila jsem Orion Grande s granitový povrchem, obyčejná panvička asi za 500.
Mám jednu nesmrtelnou nerezovou, ale na té neumí každý vařit. Tak jsme měli vždycky ještě aspoň 2 nebo 3 ty nepřilnavé teflonove. Ale vždycky po roce, až 1,5 roce přestala fungovat nepřilnavost a já měla pocit, že svou rodinu trávím zbytky chemikálií z poškozeného teflonu. Tak teď zkusím s tím granitem. Měla jsem i porcelán, ale v naší rodině, kde vaří tolik lidí a nádobí je stále v provozu, to nešlo, do dvou let byla otřískaná.
Mha porcelánovou jsme také měli a ta snad byla nejhorší, strašně rychle poškrabaná a napalovalo se na ní všechno. To s tím trávením jsem měla včera taky, na teflonce jsem potřebovala udělat slaninu, která se mi na ní připalovala![]()
ta nerez, na té jsem nikdy nic nedělala, ale docela mě láká vyzkoušet![]()
Zu Opravdu to zkus, nerez je pro zkušené kuchaře a je svým způsobem nezničitelný.
Ono s tou jedovatostí teflonu to možná není tak žhavý, ale já to prostě nemůžu dostat z hlavy![]()
Mha já jsem asi kuchařka zcela nezkušená, protože s nerezovou pánví jsem to párkrát zkoušela a strašný, horší jak smaltovanej hrnec
Mha k teflonu doporucuji film Dark Waters ![]()
viktorka_od splavu Nevěřím, že jsi nezkušená kucharka
U těch nerezových se musí jen dodržet to, že se jídlo dává na rozpálenou plochu, ne na studenou. Výhodou je taky, že drhnuti pánve může probíhat i zuřivě a násilím:)
A smaltovaný hrnce si pamatuju, dostala jsem sadu "do výbavy" a s velkou radostí přešla na jiné typy.
baltik Je tam něco o konspiračních teoriích a chemtrails? Většinou se lidé, co věří škodlivosti teflonu hážou s nimi do jednoho pytle![]()
P. S. Na chemtrails nevěřím, vím, že všechno ovládají iluminati.
Mha chemtrails tam bohuzel nejsou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí