bram litinovou panev mam, je bez te upravy jak pise Ounz vypalila jsem ji a naolejovala, ted uz jen olejuji po umyti bez jaru a pohoda. Tak je to asi to samo! Diky.
Ounz Vidis, ja jsem nevedela, ze existuje litina co ma povrchovou upravu!
999 jsou krasny!A konecne nekdo kupuje saty a snad to prebije diskuzi o panvich.
to se to to povídá, když ti Cos posílá to, co si objednáš! My ostatní si to musíme vynahradit jinde![]()
Zu no jesteze tak.![]()
0zero7 jj, hrnce na dušení od staubu (já můžu doporučit - těžkej, ale dobrej)
Zarinya Panve se taky nakupujou! :)
Zarinya Ja teda vcera nizky ponozky do tenisek, 9 paru.
999 a za 999, to je znameni!
Kokoska Vidíš, to mě vůbec nenapadlo :-).
0zero7 velice často se litinové nádobí smaltuje.
Ocelovou pánev jsem si objednala zrovna tento týden na Kulině. To mě těší, ze tady na ne čtu takovou chválu
de Buyer-mineral-b-element-pro-o-24-cm tady je o hezky popsáno, jak o ni pečovat, už se na ni těším!
Preferuji nerezové pánve, ty s neprilnavym povrchem nějak nedovedou poradně rozpálit :(
Ta značka Fabini vypadá dobre, skoda, ze zrovna to, co chci, je vyprodané.
Zarinya hele, mě to tak štve, přitom to nemám kam nosit, aktuálně bez práce, ale hrozně jsem si chtěla udělat radost a místo šatů škaredý triko! jinak teď šaty a kabát nosím i na vycházky do města s bláznivym psem, jen pro svůj pocit a i tak to má účinek ![]()
Tulipe čítam ten popis a vyzerá to dobre ale oceľová panvica asi nebude nič pre mňa, takú starostlivosť by som nebola schopná zaistiť. Potrebujem niečo čo prežije všetko![]()
Zu má, ja to tiež praktikujem na pochodzky s deťmi kde by sa mi skôr hodili gumené nohavice ale v sukni alebo šatách si prídem trochu menej zanedbane a zničene :)
999 tie sú pre Teba ako stvorené. Som zvedavá na výsledok :)
pecka Tak to já taky :-).
999 dej vědět, ty se mi líbí!
Zarinya Promiň, přihodím sem aspoň boty k teplakům![]()

Dnes jsem si koupila dvě kytky a jednu kytku. Až doma mi to došlo, tak posílám pro radost:) A slibuju, příště už jen šaty ![]()

Mha Prokristovydrahýrány, já napřed myslela, že to jsou nohy v nějakých prapodivně vzorovaných (kytkovaných?) punčochách![]()
Sweet Potato Jejda, to vypadá jak mý nohy... Mám to radši smazat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.