razorblade to je škoda, hned bych si z nostalgie nějakej přečetla!
Co jste si dnes koupili/y?
Lama_z_Lana novodobe fotoromany delavala sveho casu i dominika myslivcova, pohledej:D
Ja dnes rocni vstupne do zoo. Nemame sanci to vychodit, ale to nevadi, stejne z toho mam dobry pocit. Bylo tam hezky a mela jsem dojem, ze se tam nektera zvirata vylozene predvadi:)
JankaM nevychazi, myslim, ze uz nevychazi ani klasicky bravo nebo divka. mam pocit, ze dnesni mlada generace kolem tech 12-16 uz je proste jen v online prostredi a print je nezajima. plakaty si v pokojiccich uz asi taky nelepi. :D
Lepia!!! Len si ich kupujú za nehorázne peniaze...
Resp....tie najdrahšie obrázky idú do rámikov.
razorblade Bod č.1 ![]()
razorblade šiš, fotoromány
to mi prudce vylepšilo den!! Náhodou boží práce, to by mě určitě bavilo, kdysi jsme se spolubydlicím měli takovou úchylnou zábavu, že jsme si pustili neznámej film bez zvuku a dabovali jsme ho, někdy až se připiju, musím to zase zkusit!
Gatita to je hezké. Jak to tam teď vypadá s občerstvením? Pro nás je to celodenní výlet.
Evaeva obcerstveni jsou otevrena formou okenek. Takze dostanes rizek s hranolkama do krabice a musis si to snist nekde na stojaka nebo na lavicce, protoze stoly maji zalepene paskou se zakazem vstupu... to je trochu na hlavu, ale pochopitelne. Vsude stojany s desinfekci a spousta wc bez front. Lidi ale mraky, prestoze udajne pousteji jen omezene mnozstvi lidi. My tam dojeli asi v 9.15, parkoviste bylo jeste poloprazdne a na pocitadle 300 navstevniku, ale zasvihalo se to tam rychle.
Gatita super, díky. My bysme jeli o víkendu, právě uvažuju o tomhle, že má být relativně zima, tak by mohlo lidí být míň.
Gatita taky jsem v sobotu zakoupila roční vstupenku-loňskou jsme použili asi tak na půl..beru to jako sponzoring![]()
Gatita dneska byl krásný den na zoo a o tom předvádění jsem myslím u četla- od zaměstnanců zoo...
Maureen ja to taky tak beru, misto stravenek:)
jinx Já myslím, že měla tenhle. Já ho totiž měla taky a manžel mu říkal pudřenka :-).
Garfie To "dabování" jsme dělaly se sestrou, díky za připomenutí. Bylo to skvělý!![]()
999 jejda, já v první chvíli myslela, že to je dětská hračka. No pudřenka vlastně taky docela sedí.
999 ten měla Pravá blondýnka ne?![]()
Pavlena Víš jaká to byla frajeřinka? :-)
Magráta Asi jo, to musely mít všechny kikiny :-).
999 ty jo, vis, ze asi jo? protoze ona vzdycky sedela u toho okna a mela laptop... takze to byl mozna fakt tento. No, znovu se na to divat nebudu :)
jinx Byl to on :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí