milacka na nohy je naprosto super,toto maslo....oni ho obmenuji,tohle presne nemam,asi novinka,ale fakt jsou po tom nohy a paty jak batole.![]()

milacka na nohy je naprosto super,toto maslo....oni ho obmenuji,tohle presne nemam,asi novinka,ale fakt jsou po tom nohy a paty jak batole.![]()

Zarinya zajtra idem do DM, pozriem, či je v ponuke. Chcem mať pätičky ako batoľa
.
Len maslom si potieram doma čerstvo upečený kváskový chlieb, vtedy nič iné nepotrebujem ako poctivé maslo![]()
Sice mi COS v utery hnulo zluci,ale presto uz jsem nevydrzela a ty saty objednala.Uz nenabizeji,ze s testem a terminem si muzes jit nakoupit........asi zjistili,ze jsou obchody zavrene.
Asi k tomu prispel i muj email...
milacka taky si ho zitra koupim,stare uz dochazi a na leto je potreba.Jestli ho u vas budou mit dam ruku do ohne,ze budes spokojena.![]()
Zarinya Co mi to děláš? Zrovna dneska jdu odpoledne do DM... Batolecí paty...
Mha no,to potrebujes!![]()
Zarinya Teď už ano... Vidím to jako velkou nevýhodu bydlet 120 metrů od DM. ![]()
ver,ze kdyz si neco vyzpomenem zadna dalka nas neodradi.![]()
Zarinya
ni déšť, ni mráz
Mha tak!:-)
milacka To taky miluju! Ten si upeču zítra.![]()
Komplet celou sadu, to jsem prostě musela
A musela, neb nemám na čem servírovat když je nás víc. A ano, jsem dětinská.

andulka01 nejsi detinska, mne to nahodou prijde hezky decentni :)
andulka01 k tobě se ten námořní styl hrozně hodí, moc pěkné nádobí.
andulka01 to je tak krasne a pre teba velmi tematicke
razorblade Evaeva Janulik03 Děkuji moc.
Vzala jsem i pár kousků kamarádovi na loď, tam to bude úplně nej
A moc se těším, až na tom naservíruju sestře, ta bude zááávidět.
andulka01 me se to k tobě hodí a mít zahradu, tak o tom uvažuji.
Mě dnes dorazil zbytek talířů z Rosenthalu. Ještě mají jednu radu lučního kvítí, která se mi taky strašně líbí, ale ta cena je fakt ukrutna.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.