brrr to je paráda! Fakt hustý.
Ten vlk je úžasný.
Odkud jsou?
continuity WOOX, nelekni se ceny, mají teď 50 % slevu. Jo a velikost brát spíš menší.
continuityvelikost toho mixéru by polévkám a omáčkám odpovídala. Zatím mi vyhovoval ponorný, že se nemusí s horkým manipulovat ve výšce. Tak uvidím, protože nástavec pro ponorný skončil minulý týden v odpadkovém koši. Holt ty náhradní díly k ručnímu robotu Eta z roku 1985 už nemají tu kvalitu
.
brrr U toho vlka už asi čtvrt roku váhám, zda ho chci nebo nechci:-D. Nee, že to tady zkolektivni a já si zabecim:-D
brrr mě se líbí to první. Je super![]()
brrr tak mě máš na svědomí
. Tričko s mostem jsem prostě musela.

Mulen To jsem chtěla moc, ale nemají mojí velikost, ostatně ani o číslo menší.
Karja Neboj, myslím, že si ho můžes v klidu pořídit i bez bečení. Aspoň se budeš líbit svojim holkám.
brrr to je teda škoda. Taky je mi sympatické, že jsou z Jeseníku. Měla jsem tam babičku![]()
Mulen A jsou rychlí!
brrr snad nezapomenu i rychle zaplatit![]()
brrr tak mám taky tricka. ![]()
continuity
Ať se dobře nosí!
continuity
Ať se dobře nosí!
continuity
Ať se dobře nosí!
brrr Asi je ta sleva víceméně lákadlo, visí jim tam vpodstatě pořád /kupovala jsem u nich bundu, triko a malou kabelku asi před půl rokem a už tam byla
/, ale přesně tyhle dvě trička mě od tý doby straší v hlavě a pořád se k nim vracím
Most je novej, takže návnada č.3!
Zarinya koukala jsem po cely DM. Mozna to sem dorazi pozdeji.
Makara jeee...tak to jsem ráda,ze i jinde to mají jako já![]()
continuity chachaaaa...koukám,ze manžel pečlivě volí design hrnku...hele,a jsi háklivá na to,když někdo pije z TVÉHO hrnku?...mě to teda trošku rozladí-zvlášť z mého hrnku s kočkama,když si ho někdo vezme
marieu dík za info,doufám,ze nám už ty kšefty otevřou a budu si je moci koupit...uz je to nutný!
stesno,nevim on to neni novy vyrobek,jen vzdy kdyz zas potrebuju ma nove baleni a ingredience a ted jsem koukala ze ho skrouhli o 50ml.
Byval 200 a ted je 150.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.