Kan Ano
Uz skoro rok.
Co jste si dnes koupili/y?
Listky na prohlidku Kinderdijk. Moc se tesim. A doufam, ze nebude prset
MP Marge aj mne sa páči gauč, musí byť veľmi pohodlný![]()
milacka Dekuju ![]()
Az vyzkousim, podam zpravu!
Jeste jsem zapomnela dodat, ze se pry velice snadno cisti, coz je v domacnosti se dvema psiky, kteri smeji na gauc (a vubec vsude), podstatna vyhoda!
zelene.oko Tak to mě zajímá, povídej, přeháněj. Já mám doma dva měsíce startovací sadu, vlní se mi tak nějak lehce, žádné výrazné prstýnky nemám a každý styling mi moje jemné vlasy nepěkně slepí a zatíží.
Kan Nevím, jestli jsem ten správný adept na rady, já jsem se před rokem v létě přidala do fb skupiny a zase ji rychle opustila, to množství produktů, který tam doporučují na vlasy patlat mi připadalo už příliš a taky jsem příliš nevěřila vystavovaným fotkám.
Ale co jsem si z curly metody vzala je, že jsem odstarnila ty složky, které dle curly metody vlasům neprospívají. Používám pro zkontrolování produktů curlsbot.com. Používám jen šampon a kondicioner Coslys a po umytí gel, ten gel byl vlastně pro mě asi největší objev. A taky to, že protein mi vlasy spíš rovná. Na refresh jen ráno navlhčím, a než se nasnídám, mám vlnky zpět.
Teď mám vlasy na nic, protože potřebuju už po dlouhé době bez kadeřníka zastřihnout, ale po necelém roce hodnotím celou věc víc než kladně - vlasy mají lepší objem a strukturu a o malinko víc se vlní.
Tak jsem stahovala kalhoty, i kdyz byl brod daleko. Dneska jsem se z toho vseho dost sesypala a rozhodla se, ze zitra rychle bezim do banky stopnout platbu rezervacniho poplatku a zadnej byt se kupovat nebude.![]()
razorblade jezis neeee jakto
razorblade Co se stalo?
razorblade neblbni, fakt..? Me to znelo jako hodne rozumny nakup..
Ztratila jsem odvahu![]()
to ne, to je škoda. Potřebovala bys mít někoho v zádech, pojistku pro všechny případy, viď.
MP Marge Vypadá pohodlně a snadné čištění je plus
. Náš bílý skřítek (Vločka) strašlivě pelichá, mohla bych luxovat 2x denně
. Bílé chlupy mám všude, asi budu muset zrušit černé oblečení
.
razorblade To je imho škoda
razorblade nepanikar:)) je to byt v lokalite s ohromnym potencialem, dobre ulozene penize. A nemovitosti levnejsi nebudou...
razorblade nevim podrobnosti, ale co tak vidim kolem, a ze jsem se ted divala hodne, tak idealni nemovitost vpodstate neexistuje. Na vsem se da najit nejaky problem. I co mi treba ukazovala kamaradka, ktera se snazi koupit pitomou chalupu, na vsem byl nejaky zadrhel, at uz vecny, nebo pravni. Cloveku se nechce riskovat, jsou to strasne penize, ale to bys nekoupila nikdy nic.
razorblade Dej si kafe, projdi se a promysli to;-). My jsme kupovali byt v Praze asi tři roky a každej rok jsme litovali, že jsme nekoupili tamten vloni a tamten predloni, protože každý rok to bylo cenově vyšší a vyšší, až jsme nekoupili žádnej. Takže lepší to už nebude. Ale chápu, že z mnoha objektivních důvodu se ti do toho nechce.
zelene.oko Super díky, já mám vlasy jemný a ten styling na podporu kudrn mi je sice zvlní, ale zatíží. Umývat potom musím co tři dny a rozhodně né kondicionérem, mám je potom mastné.
razorblade mě to přišlo jako rozumný plán, prodat to můžeš vždycky, ceny dolů nepůjdou.
razorblade Do zítřka času dost, pořádně se na to vyspíš a ráno uvidíš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje