razorblade Držím palce ať to vyjde! No začneš holka setřít no! Ale zas to zařizování, to budou taky moc fajn nákupy;-)
Co jste si dnes koupili/y?
jinx no... pro me dost zavazujici nakup. Hlavou se mi zene milion otazek, jestli az nadejde nac sezenu najemnika atd...
moora detasovane, na ctyri dny v tydnu, dokud budu pracovat v Pze. Pak si maluju, ze se situace na realitnim trhu vrati do podobneho stavu pred koronou a o pronajem malych bytu bude zajem. A proste mi pak tu hypo budou splacet najemnici :) a ja ted par let misto najmu budu splacet vlastni. Vsichni znami odbornici pres prachy, se kterejma jsem to resila, mi to pochvalili.
Karja zarizovani nebude! Ja zvolila uz vybavenej byt. Nabytek byl sice dneska jeste v igelitech a nerozestavenej, ale to co jsem z nej videla vypadalo pekne. Mne predstava, ze tam po vecerwch po praci chodim montovat skrinky z ikea a shanim v pze nejaky remeslniky na instalaci kuchyne, uprimne desi
jediny, co budu muset koupit, je skrinka do koupelny![]()
razorblade Hustý vybavenej byt! No jako byty zlevnovat nebudou nikdy, nájem šel pry v Praze o třetinu dolů, ale řekla bych, že se to týká těch, co začali pronajímat teď v téhle situaci. Za pár let to zase bude v klidu;-). Určitě je to dobrej tah.
razorblade Pěknej nákup. My se ti kdyžtak na nějaký cosí šaty složíme na hithitu, praxi už máme :D
razorblade husty. Gratuluju!!!
razorblade Super nákup!
Luna super napad, to taky zkusim :)
razorblade super, závidím odvahu ![]()
razorblade skvely nakup, at se ti krasne bydli.
razorblade super ![]()
razorblade To je nákup
. Gratuluju a ať vyjdou plány, které s bytem máš.
Karja nekde taky dolu nesel vubec :)
razorblade ja myslim, ze v praze najdes najemnika vzdy, ceny bytu vystoupaly v poslednich letech dost, lidi na koupi nemaji, ale nekde bydlet musi... a ceny dal porostou. Já jsem kupovala byt pred cca ctyrmi lety, mela jsem stesti, ze uz tenkrat stal o cca 600K min, nez podobne byty v lokalite a dnes se podobne prodavaji o cca 2,7 mio draz, nez jsem koupila a to nezohlednuju, ze moje rekonstrukce byla narozdil od tech vykriku v inzeratech opravdu luxusni :)) Takze fakt myslim, ze i dnes dobry nakup, byť uz ten cenovy narust nebude asi takovy.
jinx jj, rekli mi to i ti mi odbornici, tak snad na tezich nedojde k necemu neocekavanymu. A bytum na rekonstrukci jsem se vyhejbala jak cert krizi, hledala jsem novostavby nebo hotovy rekonstrukce, protoze to chci mit bez prace. Tohle je starej barak, kterej byl vybydlenej a ta firma z nej udelala vlastne barak novej. A je mi celkem jedno, v jakym odstinu bude linka nebo policka, kdz tam budu jen par let prespavat. A pro budouci najemniky bych taky luxus nedavala.![]()
razorblade no to je jasny, ne kazdy chce rekonstruovat. Ja hledala primarne ve stare zastavbe a s reko jsem pocitala na sto procent. A bavilo me to, byla to vlastne dost pohoda :) ale lidi musi fungovat, jinak to taky muze byt peklo
jinx ja mela rekonstrukci pred dvema lety, totalne jsme prekopavali babicky byt, ve kterym bydlim. To bylo ale v HK, kde mame spolehlivou firmu, delala byt uz i nasim a spouste jejich sousedu. A hlavne ja si jen vybrala podlahy, dlazdicky atd a na stavbu dochazel muj otec, kteryho to bavi. Ja nemusela hnout prstem. V Pze bych si to neumela predstavit.
razorblade Super, gratuluju! To jsou dobře uložený peníze.
Radši mašličku než tu lesklou špičku ![]()
Jinak já baleríny nosila hodně vždycky a nezdály se mi na mně nijak nepatřičný... tady na těch se mi líbilo to poutko vzadu, že jsou právě takový sportovnější tím nebo jak to říct...
jinx Jj, to nerozporuju, je to zprůměrovany v nějakým chytrým článku;-). Taky myslím, že to bude víc než v cajku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje