Tak Betty Krasny je!
Co jste si dnes koupili/y?
Tak Betty paráda! ![]()
Tak Betty Krásný! Ať se dobře jezdí ![]()
Tak Betty hodne stastnych kilometru!

Vcera dosel svetr, dneska Vagabondy a oboje
No neusetrim teda![]()
Mulen Na tebe je ten svetr jako dělanej!
Mulen parádní
Mulen takže spokojená? Mám radost. A i takhle na fotce vypada pěkne!
Mulen ten je krasnej, presne pro tebe!
Mulen někde mám stařičký vlněný šaty z Ivka s podobným vzorem. Asi se po nich poohlídnu... A ať se ti svetr hezky nosí!
Krásný i s tou mašličkou ![]()
barbucha Fillipa K je moje super oblibena znacka, u nas ji maji plnej sekac a vzdy my velikosti.
Hraju si na tu udrzitelnou zodpovednou, abych toho mohla mit plnou skrin, ze...![]()
Ta má moc dobrý věci, jednoduchý a kvalitní, akorát teda kapku drahý
to máš s tím sekáčem kliku!
barbucha ja jsem vcera u COS zaplatila uplne bez problemu. Bohuzel, ale potrebovala jsem nejaky poteseni, protoze nam uz zase protekl strop z balkonu do obyvaku a litala jsem venku s mopem v pul jedny v noci. A dvorni opravar je po operaci kolene a navic ty Vanoce, ach jo.
Já nevim kde je chyba. Banka, Klarna i obchody tvrděj, že všechno cajk, už jsem z toho na prášky. Po svátkách se na to vrhnu, i kdybych měla povolat detektiva
teď na to nemam náladu...
barbucha No ja jsem na to prave nedavno koukala a byla jsem docela prekvapena, ze je to jeste drazsi, nez jsem cekala. A s tim plnym sekacem samozrejme prehanim, ale sehnala jsem supr cupr naprosto obycejnou delsi cernou sukni nad kotniky, krasne drzi tvar, pritom je tenka. A nenosim skoro nic jineho. A pak mam obyc cerne saty bez rukavu a taky krasny material.
Naše Volvo vám všem moc děkuje. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY