marieu krasnej.Na ten asi budu cihat.Co mas za velikost?
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya tohle je velmi prostorná 38. Ve slevách se snad jen mihnul, byl výrodaný už před slevami, tak jsem měla možná štěstí jen na vratku.. je úžasně jemný a měkký. Akorát nevím, co pod něj.. možná (skoro) nic.
marieu ja myslela,ze je to nova kolekce,ale ted jsem cos projela a nenasla.No mozna dobre myslim,ze jsem jim tam v prosinci nechala vic nez dost.![]()
Ale ty si ho uzij.![]()
Zarinya já svoje bílý šaty (oboje se mi dost líbí, ale když to takhle napíšu, vypadá to ujetě), dvě pruhovaný trika (to vysvětlovat nebudu) a ten svetr. A končíme (i bez crinkles), protože to prostě nejde už. ![]()
marieu maximálně!
Tak Betty přesně!
marieu Krásnej! Sluší ti moc a ta velikost se mi zdá tak akorát. Na tenhle typ svetru.
Svetricek
moora celé je to super! Moc ti to sluší, jsi cool ![]()
Ježiš tys ukradla Sweet Potato sukni?!
moora paradni od hlavy až k patě! ![]()
Celé skvělé & ten náhrdelník
!
Včera u cosáků nic, nic mi nepadlo do voka, ani ve slevách, ani za plnou.
A eště že tak, anžto jsem si vzápětí koupila letenku do Milána (neb prakticky zadarmo) teď na leden, jen na takový víkendový pocourání... a vzápětí vysvitlo (v podobě sms od zetě) že potřebuju ještě i letenku do velikonočního Stockholmu a byla vo ně rvačka (jak tvrdil Norwegian).
Tak nic, budu chodit s holým zadkem a plodit vostudu po celý Evropě! ![]()
moora svetříček je super a všechno ostatní taky. Sluší ti to moc. A ta ryba!
moora wow, cele, komplet vratane teba. Normalne sa vraciam k fotke a ziram. Panecku.![]()
Kedze mi jezisko nepriniesol ziadne pyzamo, tak som si kupila sama. A idem si prečítať vsetky knihy co som dostala.
moora Moc ti to sluší.
moora ten svetr je boží! A zbytek taky teda :)
moora uzasny!
odkud mas prosim ty boty? jsou super a dodavaji putfitu smrnc :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY