Zarinya mám 169 cm a zkoušela jsem 38. Měla jsem je lehce nad kotníky.
Co jste si dnes koupili/y?
bram diky.tak to asi na me nebude.![]()
bram Tu denim sukni jsem dnes zkoušela (zdá se mi podobá "té" sukni
), tak mě zajímala délka. Je moc hezká a velmi příjemná. O to více mě mrzí, že jsem ji musela škrtnout, protože je mi příšerně dlouhá a tím zároveň mávám na rozloučenou i té nadýchané "taffeta" sukni.
Ginger Dnes jsem se při cestě z COSu stavila ve Vidda concept, abych okoukla kabelky od Folbeur. Zelenou bohužel neměli, ale osahala jsem si tvar v černé verzi. Je moc hezká, jen má poněku krátký popruh? Slečna prodavačka tedy říkala, že za 500 Kč si lze objednat i delší ...., ale origo verze mi přišla i na mě dost krátká, pokud bych ji chtěla nosit crossbody.
Péřový spacák z Arketu. A za mě nejlepší kauf, fakt je v tom super teplo!![]()
ta bílá skvrna je tam, aby nebylo vidět, jak suším mokré dětské boty.![]()

Luna Krásnej, píšu si ježíškovi na příští rok!
Luna Je skvělej, moc ti sluší a chválím i kabelku
.
whiskas jo jo, ten popruh je kratsi, ake me to vlastne vyhovuje. ja ji nosim jako crossbody temer porad.
Luna Sluší ti to celkově
, vše k sobě hezky ladí a dokonce i s čepicí. Prostě někdo může nosit všechno a bude vždycky vypadat perfetně.
Vincenzina prosim te, prisla Ti z toho Aboutyou nejaka zprava? Mne nic. Vetsinou z tech eshopu neco pisou.
Se mi nejak nedari, bud mi nejde zaplatit, nebo ted jsem musela dovybavit deti a tu nejdulezitejsi vec poslali o cislo mensi, tak uz jsem cela podezrivava:)
Gatita tak objednávku AY potvrdilo a dnes mi to PPL doveze, ale platila jsem to přes TWISTO
Karja Jeziskovi nee prave, musis ve slevach jak ja!![]()
Pavlena Jen moc :-).
Luna Sluší ti to s ten kabát je super :-).
Luna pristane Ti to, dobrá kúpa do zimy
Co jsem si spíš nekoupila..
Strašně hezké šaty, moc hezky sedí, dělají pěknou postavu, ale ten výstřih je vražedný.. Prsa fakt ukazovat nechci

to řasení na břiše dělá neplechu

šaty hezký, příjemný, ale příliš krátké. I mně, 165 cm, jsou nad kolena

Pas je celý na gunu a tak jsou kalhoty takové divně neforemné.
A ještě jsem si nekoupila béžové tepláky.
A co jsem koupila:

Hezky sedí, příjemný materiál, růžová není svítivá, ale tlumená.

Moc hezká barva, opravdu zelená, ne do smaragdova. Příjemná šířka. Vypadají ve skutečnosti širší, nez na obrázku.
A ještě černé tepláky.
Vincenzina diky. Teprv ted me napadlo kouknout do zakaznickeho uctu a tam to mam potvrzene, tak dobry.
Luna No myslela jsem to jako obrazně:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY