Karoleena Ta je moc hezká.
Co jste si dnes koupili/y?
Přišla mně dneska kabelka ze Zalando Lounge a mám z ní velkou radost, protože navzdory papírovejm předpokladům do ní nakonec pohodlně uložím laptop a veškerou související pracovní výbavičku! Jen ten litr mlíka a bochník chleba už tam pak teda nedám. :)
Krásna! ![]()
Karoleena mam tu samou v hnede
, akorat nema popruh pres rameno, dala jsem ho tam z jine kabelky. Jinak ji taham porad![]()
Karoleena moc pekna.![]()
mne taky kabelka dosla,vejde se do ni jen to nejnutnejsi,ale je super.:-)
Zarinya mne tiez dnes dosla a za minutu som ju stihla poskrkat
. V praci som tiez pokaslala co sa dalo. Dnes sa uz nicoho nechytam!
Mrakoplas to je mi lito.
Ja navzdory divnymu objednani ji uz mela v utery a nastesti mi ji vzal soused.![]()
Ja si dnes koupil dalsi spacak od Khujo,dalsi spacak,ted cernej a termomikinu,pac italii je velka kosa. Uz vloni lyzovalo plno zen v delsi prošívané veste,tak jede taky. Vzbudila jsem se s ucapanym nosem a 39 horeckou.ale teplej svarak s medem a citronem se ukazalo jako dobra nahradu coldrexu.
...takže já:
(za 1040,- ve slevě)

(mám "Sko", je mi nad kotníky, ale jinak jako na modelce, nádherný "těžký" splývavý hebký, tenký leč pevný materiál)

(hladký, pevný leč měkoučký, kvalitní materiál, krásná. Ve skutečnosti barvy sytější, rozuměj - více do béžova)

(velmi kvalitní materiál i zpracování, ve slevě za 700,-)

Miru tak ty kalhoty jsem si objednala, díky ![]()
Miru tak to jsou mi super nákupy,hezky jsi se odvázala...černé kalhoty a tenisky božíí
...tak a jaro se může zeptat![]()

no jsem na to teda zvědavá! Takhle šik nebudu, ale líbí se mi moc tak jsem to riskla..
Ounz Budeš ![]()
Ounz Ty jsou bozi!!!![]()
Ounz ovšem tedy- ty jsou parádní!
Děkuju!.
Mám ze všeho velkou radost a o to větší, že se mi podařilo chytit ty věci za velké slevy
Jsem si dlouho chtěla a cihala na kardigan od Arket, ulovila jsem ho na ZL, byla jsem nemile překvapená když přišel totálně sepraný. Vel. L= XXS
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY