999 ooo rada tu vidim elegantné boty. Sú krásne.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
LadyMary prosimtě,co bys zmenšovala...alespoň vidíme detaily...šaty ti moc sluší
...ale vyřadit tyhle tři barvy bych asi nezvládla![]()
999 boty jsou pěkný,zajímavý a úplně něco jinýho,než je teď na ulicích vidět...originální k té super sukni
...jen ji sem už nedávejte,fňuk...pořád mě za ní bolí u srdéčka![]()
Janulik03 Díky :-)
Maureen Vykašli se na ni, zkusila jsi to, nelíbilo se ti to, tak šla. Koupíš si jinou. Ona objektivně přidává kila, ale mně to nevadí, stojí mi to za ten wow efekt.
999 ale jooooo...to já vím,nebojím se,že bych neměla možnost rozházet prachy
...ale tahle sukně je fakt wow a kdykoliv ji tady vidím-naživo ještě na nikom,tak si musím fňuknout
Sweet Potato Já na Flamengu byla a boty tam měly tanečnice tyto. S cívkovým, tu velmi oblíbeným podpatkem. :D

Kan On je tenhle typ podpatku jednak asi tradiční, jednak velmi funkční.
Kan tenhle typ je na flamencu oblíbený (tančí se i v jiných), protože je pohodlný a hodně stabilní. Platí tam, že čím vyšší podpatek, tím těžší provedení dupu, např. když noha dopadá jen na špičku a pak dodupneš patou. Tohle už docela dost vysoký podpatek.Krásná bota![]()
Sweet Potato Lamicka Tak já byla na tom flamengu před sto lety, někdy okolo roku 1998? A nejkrásnější tanečnice byla češka, po představení nám donesla džbán sangrie se slovy: tak vy jste prý z české republiky. Bylo to v městečku Tossa de Mar nebo Lloret de Mar, už nevím. Jo a dupala fakt procítěně, jsme jí tu španělskou krev věřili.
Kan To muselo být krásné.
Kan ja byla na flamencu v Seville, taky už je to hodně dávno. Na boty tanečnic se nepamatuju, ale byl to zážitek. Přesto se mi na běžné nošení tyhle podpatky fakt nelíbí, i když pro tanec to asi nějaký účel má.
Hele, našla jsem fotku, bylo to v r. 2008. Podpatky mají jiné, pokud dobře vidím, ta uprostřed určitě :)

Ja som bola na flamencu v Granade, bolo to v takom podzemnom priestore.
Já chápu, že jsou ty cívkové podpatky asi demode, ale mně se taky líbí. Ty boty od Kan jsou úplně aaach.
continuity nejsou démodé, furt se všechno cyklicky opakuje :)
bram to je ale trochu neco jineho (a stejne se mi to zda hnusny).
Kokoska jo, je trochu jiný, ale chtěla jsem jen ukázat, že se to rozšíření zase vrací :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY