Pavlena jsem ráda, že se ti parka líbí a taky se těším na outfit. Já si s ní moc nevěděla rady, ale ty to určite s přehledem zvládneš![]()
Jinak já svetr na jaro, tak ať už je kurňa to jarní počasí.

Pavlena jsem ráda, že se ti parka líbí a taky se těším na outfit. Já si s ní moc nevěděla rady, ale ty to určite s přehledem zvládneš![]()
Jinak já svetr na jaro, tak ať už je kurňa to jarní počasí.

monis nedoufej. Ja slapky a sandaly. Letos nad 15C nebude
Bé, bé, malování podle čísel ![]()
vaflovač 3 v 1
Ten starej bazmek na tousty už dosluhuje a prostě se MUSÍME naučit domácí vafle!
Sweet Potato jakej? Ja mám na cestě ještě newyork + rám na to letadlo.
A jeden vyhledove do ložnice, ale tam řeším změnu barev.
continuity Jako že ti to namíchají jinak? To by se mi u jednoho obrazu moc hodilo!
Garfie jj, priplatis si tuším 150 Kč a oni změní barevnou paletu. Ale chci jim zkusit přesně napsat jak.
Je to v těch dodatečných pomůckách, jak jsou laky a rámy.
continuity Super, díky moc!
continuity prosímtě a kupuješ si to i od nich rovnou vypnuté na tom rámu, jak to tam nabízí? Včera jsem ze zvědavosti koukla, o čem to tady pořád píšete, a samozřejmě jsem hned objevila jeden motiv, kterej prostě musím mít :))
Za sebe určitě vypnuté v rámu, dá se to i dodatečně, ale doma bych to dělat nechtěla.
Co si vybrala?
Mě třeba strašně baví tohle, ale potrebovala bych to tak poloviční.

continuity Já mám dojem, že jsem někde viděla i reklamu na firmu, která ti na malování podle čísel převede tvůj vlastní motiv.
Karoleena Napínat si plátno sama je opruz. Navíc to, co koupíš napnuté má hezké čisté okraje a obejde se i bez rámu.
DruI continuity No přesně to jsem si říkala, že sice ušetřím, ale pak budu nakonec akorát litovat!
Jinak vybrala jsem si motiv Morčata vaří oběd :D, to je takovej bizár, že to u nás v kuchyni prostě musí viset, už druhej den se tomu směju
Karoleena No a s tím předtištěným motivem bych se na nějaké napínání vykašlala úplně, co kdybych to napnula nakřivo a pak se na to musela pořád dívat ;o)
Mě třeba strašně baví tohle, ale potrebovala bych to tak poloviční.
To je boží!
Ale musím napřed zkusit, jestli zvládnu, co jsem si koupila - slony (Afrika pořád doznívá) a nějakou ulici v dešti.
continuity Já mám dojem, že jsem někde viděla i reklamu na firmu, která ti na malování podle čísel převede tvůj vlastní motiv.
mě se ten obrázek líbí, jen oni menší formát nedělají.
Ale mě se ty převedené fotky moc nelíbí. Je to hrozně poznat, že to byla fotka a je to celé takové umělé.
Ale už mě napadlo, že můžu sekyrovat Midjourney (což je ta malující AI), tak dlouho až z ní vypadne něco, co chci mít na zdi. ![]()
Karoleena morčata jsou ![]()
Mě takto baví ten jezevčík. Pokaždé, když to spatřím, tak mě rozveseli.
continuity No a kdybys jim tam poslala ten jejich obrázek ať ti ho udělají na menší formát? ;o)
Jinak se můžeš podělit, co ti AI vyplivla na zadání "obrázek, co chci mít na zdi" :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.