Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Marbuša
1450 příspěvků moje polička 28. března 2023 11:56

Dadoo To obočí máš moc hezký. Mě hrozně otravuje si ho každý den domalovávat a nejhorší je to v létě, když se zpotím někde na túře.

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 28. března 2023 13:59

moora 711990 Karja Janulik03 baltik bram jerry Lamicka Ounz tina 999 Děkuji za pochvaly i kritiku, hořčicové šaty jsou Skunkfunk. Růžovým s rozparkem trochu nesvědčí foto, věřím tomu, co píše Isca a Renusatko - že naživo s kabelkou, příp.kabátkem nejsou tak strašný (potvrdily i další kámošky).

JO! A skvělý nákup byl i parka od monis , tu sem hodím, až bude příčetná fotka. Zatím jsem ji vyvenčila u ohně a musela dost neprodleně do pračky...

Offline Karja
45068 příspěvků moje polička 28. března 2023 14:03

Pavlena Jo, tu parku sem dej, na tu jsem hrozně zvědavá, co je to vlastně za barvu.

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 28. března 2023 14:08

Karja teď chudinka schne... A je to taková hodně tmavá čokoládově hnědá, prostě 80% čokoláda.. Nemám ráda kombinace černá-hnědá a černé se nevyhnu (boty, kabelka nebo batoh), ale u takto tmavé hnědé mi to nevadí. A střihově je parka super, malinká drobnost, nemá dvoucestný zip, ten by dojem ještě vylepšil..!

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. března 2023 14:12

Lamicka jak kdo, opravdu se podivej na IG co vsechno lze.

To,po popisujes, tzn. vratit rtum peknou zakladni barvu a ozivit je, toho lze prave nenapadnym PM .

me trochu mrzi , ze hodne z vas si hned  predstavi to nejhorsi, co se kdy objevilo, jako napr.u ras si hned predstavi smetaky, PM oboci jak Lucifer, rty hnusne oramovane linkou.
Pritom s PM lze kouzlit uplne neuveritelne, lze vytvorit nenapadne oboci kde priroda nenadelila , nebo vek smazal, totez se rty. 
Byly byste prekvapene, kolik zen ve vasem okoli ten nenapadny PM nosi, jen to vypada tak prirozene, ze vas to nenapadne.

Offline Dadoo
11725 příspěvků moje polička 28. března 2023 14:38

Lamicka rtěnku klidně nosit můžeš. prostě ty rty překryješ. Ale nemusíš, když nechceš

Offline Dadoo
11725 příspěvků moje polička 28. března 2023 14:41

Ještě sem dám odkaz na práci salonu, který psala Antje https://www.rekvalifikacemost.cz/nase-prace

Neříkám, že je všechno perfektní, něco se mi zdá už trochu moc, ale pro základní představu snad stačí.

A poslední obrázek, na kterém je vidět, jak moje vlastní obočí vypadá. Ta úprava je prostě naprosto nutná, musela jsem malovat fakt denně.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 28. března 2023 14:52

Antje ja videla moc povedeny PM, nemam s tim problem :) ptam se ze zvedavosti. Casem u sebe nevylucuju oboci. 

Dadoo diky, ty rty na tvem obr. vypadaji dobre, ty prefoukle pusy v odkazu jsou hrozne. 

Online notna
9619 příspěvků moje polička 28. března 2023 15:04

Na PM mi vadí, že za čas vypadají ty kontury rozmazané.Obzvlast v kombinaci s mastnejsi pleti to vypadá dost ušmudlaně. Ale chápu, že je to hodně pohodlné. Rty by mě lákaly hodně si nechat udělat.

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. března 2023 15:37

Lamicka strasne je, ze ty prefoukle rty nebyvaji prace lekarek , ale ruznych

" kosmetolog ".

vcetne jednoho brnenskeho lip studia,  kde pracuji a vyplne pichaji pouze zdr. sestry. Nevim jak to je mozne, ale je to bezne.

Dadoo mas to oboci krasne , moc pekna prace.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 28. března 2023 16:34

přišly birkeny a jsou hezčí, než na obrázku. jen do toho počasí se jaksi nehodí...

Offline slniecko admin
19727 příspěvků moje polička 28. března 2023 18:14

notna Janulik03 Miru stes 999 

ďakujem!!!

tie nohy mi bohužiaľ nehrozia....

Offline Mini
příspěvků moje polička 29. března 2023 14:02

Ty COS lnene saty co tu byly zmineny jsou dost kratke Merim 156 a i 36 mi je nad kolena Jinak lehke vzdusne a prijemne Tak se pripadne nenechte zmast 170cm modelkou 

Offline Mulen
5061 příspěvků moje polička 29. března 2023 14:11

Pavlena ja myslela, ze mam tu samou parku (mam tmave zelenou) ale ta moje dvojcestny zip ma. Na foto jsem ale taky zvedava!

Offline Kora
příspěvků moje polička 29. března 2023 14:36

Mini

Mě by fakt zajímalo jak to fotí. Modelka je má  taky nad kolena.

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 29. března 2023 14:40

Mulen hm.. Já myslela, že tahle parka byla jen hnědá.. Dnes jsem dost zasekaná, to se nevyfotím, ale dám ji sem, vydrž, prťka, vydrž...

Offline Mulen
5061 příspěvků moje polička 29. března 2023 14:46

Pavlena drzim drzim. (Mela by byt dokonce i v cerne, tak mozna mam úplně jinou parku)

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 29. března 2023 14:47

Mulen já na ni koukala, když ještě byla az plnou cenu a to byla jen hnědá. Ale tak oni ty modely opakují. Ale zase se mi moc líbila, že by mi utekla v dalších sezónách (nebo předchozích) je vysoce nepravděpodobné...

Offline Sweet Potato
40753 příspěvků moje polička 29. března 2023 14:48

V Attrativu mají 30% slevu na vše...

Offline Mini
příspěvků moje polička 29. března 2023 16:23

Kora no prave! Vzdycky si reknu ze me to musi byt o 20cm delsi Jeste ze byly online vyprodane :)