Dadoo To obočí máš moc hezký. Mě hrozně otravuje si ho každý den domalovávat a nejhorší je to v létě, když se zpotím někde na túře.
Co jste si dnes koupili/y?
moora 711990 Karja Janulik03 baltik bram jerry Lamicka Ounz tina 999 Děkuji za pochvaly i kritiku, hořčicové šaty jsou Skunkfunk. Růžovým s rozparkem trochu nesvědčí foto, věřím tomu, co píše Isca a Renusatko - že naživo s kabelkou, příp.kabátkem nejsou tak strašný (potvrdily i další kámošky).
JO! A skvělý nákup byl i parka od monis , tu sem hodím, až bude příčetná fotka. Zatím jsem ji vyvenčila u ohně a musela dost neprodleně do pračky... ![]()
Pavlena Jo, tu parku sem dej, na tu jsem hrozně zvědavá, co je to vlastně za barvu.
Karja teď chudinka schne...
A je to taková hodně tmavá čokoládově hnědá, prostě 80% čokoláda.. Nemám ráda kombinace černá-hnědá a černé se nevyhnu (boty, kabelka nebo batoh), ale u takto tmavé hnědé mi to nevadí. A střihově je parka super, malinká drobnost, nemá dvoucestný zip, ten by dojem ještě vylepšil..! ![]()
Lamicka jak kdo, opravdu se podivej na IG co vsechno lze.
To,po popisujes, tzn. vratit rtum peknou zakladni barvu a ozivit je, toho lze prave nenapadnym PM .
me trochu mrzi , ze hodne z vas si hned predstavi to nejhorsi, co se kdy objevilo, jako napr.u ras si hned predstavi smetaky, PM oboci jak Lucifer, rty hnusne oramovane linkou.
Pritom s PM lze kouzlit uplne neuveritelne, lze vytvorit nenapadne oboci kde priroda nenadelila , nebo vek smazal, totez se rty.
Byly byste prekvapene, kolik zen ve vasem okoli ten nenapadny PM nosi, jen to vypada tak prirozene, ze vas to nenapadne.
Ještě sem dám odkaz na práci salonu, který psala Antje https://www.rekvalifikacemost.cz/nase-prace
Neříkám, že je všechno perfektní, něco se mi zdá už trochu moc, ale pro základní představu snad stačí.
A poslední obrázek, na kterém je vidět, jak moje vlastní obočí vypadá. Ta úprava je prostě naprosto nutná, musela jsem malovat fakt denně.

Na PM mi vadí, že za čas vypadají ty kontury rozmazané.Obzvlast v kombinaci s mastnejsi pleti to vypadá dost ušmudlaně. Ale chápu, že je to hodně pohodlné. Rty by mě lákaly hodně si nechat udělat.
přišly birkeny a jsou hezčí, než na obrázku. jen do toho počasí se jaksi nehodí... ![]()
Ty COS lnene saty co tu byly zmineny jsou dost kratke Merim 156 a i 36 mi je nad kolena Jinak lehke vzdusne a prijemne Tak se pripadne nenechte zmast 170cm modelkou
Pavlena ja myslela, ze mam tu samou parku (mam tmave zelenou) ale ta moje dvojcestny zip ma
. Na foto jsem ale taky zvedava!
Mě by fakt zajímalo jak to fotí. Modelka je má taky nad kolena. ![]()
Mulen hm.. Já myslela, že tahle parka byla jen hnědá..
Dnes jsem dost zasekaná, to se nevyfotím, ale dám ji sem, vydrž, prťka, vydrž... ![]()
Pavlena drzim drzim
. (Mela by byt dokonce i v cerne, tak mozna mam úplně jinou parku)
Mulen já na ni koukala, když ještě byla az plnou cenu a to byla jen hnědá.
Ale tak oni ty modely opakují. Ale zase se mi moc líbila, že by mi utekla v dalších sezónách (nebo předchozích) je vysoce nepravděpodobné... ![]()
![]()
V Attrativu mají 30% slevu na vše...
Kora no prave! Vzdycky si reknu ze me to musi byt o 20cm delsi Jeste ze byly online vyprodane :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY