Všechny cosi nákupy bezvadný!
Pavlenakabát by mohl být fajn
Všechny cosi nákupy bezvadný!
Pavlenakabát by mohl být fajn
Pavlena ten kabat je peknej, ale me osobne siluety delsiho kabatu a sirokych (dolu se rozsirujicich nohavic) uplne neberou, pripadaji mi k nim lepsi kratsi bundy do pasu, treba i u dolniho konce nabrany.
Zuzulidočítavam až teraz a teším sa s Tebou ![]()
Mamina večne rieši, aké plavky, šaty, topy áno a nie, ale už sa s tým nejak zmierila.
Lilly_Ku jojojo, takovy bundy prave nosim. A mrzne mi zadek.
Ale videla jsem na nekom prepasany kabat s takovyma kalhotama a celkem me to neurazilo, tak uvazuju, ze bych to zkusila...![]()
Nestiham sem nakukovat, koncime dalsi dovolenou ala road trip po Italii, ale s detmi a jeste vecer v Trentu bylo 33st (asi jako vsude). Takze cas na klasickou navstevu Kiko a L'erbolario pripomina situaci, kdy mate cca 5 min na to utratit nejaky obnos a vite, ze dalsi pokus nemate
. Jalovec je pro muze, kupovan opakovane, nadherna vune a drzak. Ruze ja muzu a ty dve vlevo jsou nadherne. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.