Lilly_Ku já mam uniqlo v oblibě, dají se tam sehnat fajn věci
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz ja prave jsem se tam chystala asi dva roky, panc se priznavam ze nakupuju stylem jednou za par mesicu nabehnu do mall of berlin, coz je takovy prudce uncool obchodni centrum, kde ale nebyva moc lidi a jsou tam vsechny obchody... tam nakoupim co potrebuju a smytec, krome teda obcasnych nakupu na netu.
No a panc to uniqlo neni v mall of berlin, tak mi fakt trvalo asi dva roky, nez jsem tam zvladla dojit
byla jsem na tauentzienstr., maj tam velkej obchod. Odted muj nejoblibenejsi kram! :D
Lilly_Ku jé , ten mam přesně taky ráda, pokaždý, když sem v B. tak tam zajdu :) a ještě na Hackesche Hoffe je fajnej.
Janulik03 Moc pěkný střih!! Vážně asi nejlepší, cos zatím měla. ![]()
rozarka drzim palce bude to super
ja som tedaminuly tyzden dostala avizo ze by decka pridali k panskemu aj damske kadernictvo a oslovili mojho byvaleho kadernika ktory sa odstahoval do velkomesta. Ja som vlastne taky pokusny kralik ci sa nepokazil. Pokial ma mal na starosti pred tym vzdy som bola spokojna ako s farbou tak so strihom. Tak este farbu nabuduce a budem ho mat poruke ![]()
0zero7 Oh, děkuji :-).
andulka01 Uniqlo už posílá do ČR
, stejně tak Other Stories
.
Lilly_Ku Prosím tě, jak sedí velikosti v Uniqlo, spíše HM, nebo COS?. Děkuji.
Janulik03 To by bylo skvělé uspořádání. Ať to vyjde k tvé spokojenosti ![]()
whiskas ruzne :( z tech koupenych veci mam v rozmezi m a xl, podle konkretniho kusu.
Lilly_Ku Tak díky :-D, to bude adrenalin, ale něco určitě hodlám vyzkoušet. Líbí se mi jejich kalhoty, svetry, prošívané bundy, mimo jiné.
Děkuju.
whiskas hele Uniqlo je fakt risk. I uplne stejny trika pro samba, co sem kupovala na jare, vysly totalne rozdilne. Ale obecne tam mam svoji HM velikost.
711990 Díky, ale bereš mi odvahu :-D.
Sweet Potato parádní košile a svetr
whiskas lakovky jsou moc hezký
whiskas Bundu bych jeste riskla, kalhoty nebo kosili rozhodne ne:)
whiskas nektery ty prosivany bundy byly z tenkyho materialu a to peri trochu prosvitalo. Jako na blind bych tam bundu nebo kabat spis neobjednavala. Kdyztak spis ty uplne zakladni kousky jako ty vrsky z merina a kasmiru. Ty maj celkem klasickej strih, tam se podle me neda moc zkazit.
711990 jak rikas!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje