Karja já vím! Jenže můj muž, to je jiná liga. Na chvíli odejdu na nakup, a když se vrátím, má položený koberec (ten po něm teda nikdo nechtěl, žádný tam být nemusel), smontovaný nábytek, jeste dojede do Bauhausu pro garnýže, než vybalím nákup, má je instalované. On prostě hrozně jede o těch víkendech, muj jediný úkol byly ty zavesy,tak jsem se musela vyprsit.
Co jste si dnes koupili/y?
Karjaže jo
tři víkendy je podle mě paráda
Gatita ježiš, teď nevím, jestli ti gratulovat nebo kondolovat k takovému muži ![]()
Prosím, máte někdo džíny COS Arch? Potřebuji vědět, jestli se vytáhnou, nebo ne. Moc díky
.
Evaeva ja jsem ráda. Naštěstí ode mě podobné performerství neočekává.Ale teda vůbec nechápu, jak to dělá, to je nějaká superschopnost toto.
A abych nebyl off topic, tak jsem si musela koupit nové pantofle. Nakonec mam dvoje, jedny Birkenstock Madrid (doufám, ze to není nějaký z těch zhoršených modelů, původní mi vydržely mnoho let) a pak jeste jedny, co vypadaji jako Arizona, ale nebyly tak drahe a prisly mi pohodlnější. Nejake BioBio. Asi se zacnu obouvat ve zdravotnickych potřebách...
Gatita v tom případě gratuluju
a k nákupům taky
Koupila jsem si dneska plavky... jako nic extra, ale po ctyrech letech si muzu koupit cokoliv s vystrihem a neresit, jak do toho narvu epitezy
To je zpráva krásná a dojemná zároveň - moc ti tu radost přeju![]()
Zuzuli To jsou dobré zprávy! At si užíváš nejen plavky ![]()
Mini Ty jsou krásný! Nemáš na ně náhodou odkaz? Projela jsem COS shora dolů, ale nenašla je! Slušet mi asi nebudou, ale láká mě si je vyzkoušet. :-)
Garfie asi uz jsou vyprodane, bohuzel Ale jde nastavit watchdog
Mini Díky moc!
Dorazila! Vypadá teda malinká, ale je to vskutku Hermionina kabelka. Vejde se tam deštník, mobil a 2,5dcl láhev s vodou. ![]()

continuity Tak to gratuluji, takovou kabelku presne sháním, malou, ale aby se tam vešlo male piti, svetřík/destnik:D. Pro mé účely jen něco méně elegantniho;-)
Karjaměla jsem jinou coccinelle, takovou měkkou, stala pár korun, ale už je hodně jeta. A už je nedělají. Ta byla super, lahounka a vesla se i do kufru.
Zkoušela jsem to bez kabelky, jen s batohem, ale furt mám plné ruce něčeho, jak nakupuji, čumím do mobilu, kartu do práce. Je to nepraktické.
Lněné šaty od Lotika. Ten e-shop na mě teď všude útočil, tak jsem zvědavá, co přijde. Doufam, ze budou fajn, presne tento typ marně hledam po obchodech. A pak jeste jedny jiné, kdyby ty první nesedely![]()
Přišel early acces na cosáckej výprodej. Nejdřív jsem se jen posupně zasmála: nic nepotřebuju... ale pak jsem vyměkla a lehla na bundičku
Mám podobnou bílou a dost jsem ji unosila, i na cesty - ale ta bílá je přece jen k těmto účelům choulostivější... modrá k džínům apod. bude ideální. Ach jo.

barbucha ta se mi libila Jen jsem si, nastesti! z palety bila ruzova modra nevybrala :)))
taky jsem mail hodila rovnou do kose a pak objednala

Já uvažuju nad kabátem, není to úplně srdcovka, ale zdá se mi, že by mohl fungovat jak k sukni, tak k širokým kalhotám (to je pro mě kámen úrazu, většina kabátů se mi s koukajícíma nohavicema nelíbí). Co si o něm myslíte? Ne, že mi ho vykoupíte!!
barbucha tyhle bundičky jsou právě (nejen) na cesty super, přijde mi, že se dobře kombinují s čímkoliv
Z cosu mi vůbec nechodí maily. O slevách se vždycky dozvím až tady a to už je přebráno :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY