Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Gatita
8587 příspěvků moje polička 21. června 2026 14:37

Karja já vím! Jenže můj muž, to je jiná liga. Na chvíli odejdu na nakup, a když se vrátím, má položený koberec (ten po něm teda nikdo nechtěl, žádný tam být nemusel), smontovaný nábytek, jeste dojede do Bauhausu pro garnýže, než vybalím nákup, má je instalované. On prostě hrozně jede o těch víkendech, muj jediný úkol byly ty zavesy,tak jsem se musela vyprsit. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2026 14:41

Karjaže jotři víkendy je podle mě paráda 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2026 14:42

Gatita ježiš, teď nevím, jestli ti gratulovat nebo kondolovat k takovému muži

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 21. června 2026 14:50

Prosím, máte někdo džíny COS Arch? Potřebuji vědět, jestli se vytáhnou, nebo ne. Moc díky .

Offline Gatita
8587 příspěvků moje polička 21. června 2026 14:56

Evaeva ja jsem ráda. Naštěstí ode mě podobné performerství neočekává.Ale teda vůbec nechápu, jak to dělá, to je nějaká superschopnost toto.

A abych nebyl off topic, tak jsem si musela koupit nové pantofle. Nakonec mam dvoje, jedny Birkenstock Madrid (doufám, ze to není nějaký z těch zhoršených modelů, původní mi vydržely mnoho let) a pak jeste jedny, co vypadaji jako Arizona, ale nebyly tak drahe a prisly mi pohodlnější. Nejake BioBio. Asi se zacnu obouvat ve zdravotnickych potřebách...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2026 15:10

Gatita v tom případě gratulujua k nákupům taky 

Online jerry
11127 příspěvků moje polička 21. června 2026 16:13
Reakce na Zuzuli:

Koupila jsem si dneska plavky... jako nic extra, ale po ctyrech letech si muzu koupit cokoliv s vystrihem a neresit, jak do toho narvu epitezy

​To je zpráva krásná a dojemná zároveň - moc ti tu radost přeju