continuity my s tím fungovali dlouho, před spaním jsme si ložnici ochladili na teplotu, kdy se dalo usnout, a přes den to měl muž v pracovně a když si šel dolů dát kafe nebo svačinu, vždycky to zapnul a ochladil si místnost. Rozhodně lepší než nic.
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir ten hluk by mne tolik nevadil, mne vadí spíš ten studený průvan, takže to používám podobně.
whiskas toto neni provokace, ale ja si je koupila.v USA. Dej si na about you sledovani, skoro vzdy se dana vec objevi.
Zuzuli náhodou jsou pěkné! jak jsi psala začátky v nemocnici a když teď kupuješ plavky, tak věřím, že všechno klaplo, jak mělo a že jsi spokojená ![]()
Jitka77 ano ![]()
Uz to mam mesic za sebou, tak jsem si troufla na chvili sundat kompresni podprsenku a zkouset plavky.
Malenge ja mela porad trochu pochybnosti, rano pred operaci jsem porad premyslela, ze jim reknu, ze na to kaslu a jdu domu
kdyz jsem pak tri tydny byla na analgetikach, tak jsem taky uplne nadsena nebyla. Ale vcera v te kabince v decathlonu, kde jsem si mohla zkouset naprosto jakekoliv plavky a resila jen, jestli se mi libi, a nikoli to, jak budou fungovat s epitezou, vsechny pochybnosti zmizely. Byl to super pocit.
Mam radost, ze to vsechno dobre klaplo a ze mas radost. A netlačíš tu možnost před sebou jako zátěž.
Zuzuli tak to jsou super zprávy, ať se nová prsa dobře nosí. ![]()
barbuchaDélku 28 právě u tohoto modelu nemají. V regular délce je 30 a 32 a proto potřebuji zkrácenou verzi 27, nebo 29. Já objednala délku 27 a byly dost krátké (vzhledem ke střihu). 29 délku tedy stejně neměli, tak budu číhat. Aktuálně jsem je na žádném eshopu v ČR nenašla. U klasické verze je ta délka 30 popisována jako vniřní délka 81 cm zde. Což je pro mě bohužel fakt dost. Ale možná je kopit a nechat zkrátit? ![]()
Zuzuli Mně se líbí.
Užij si je.
Candance
u nás fakt ty zkrácené nejsou. Jediné byly na AboutYou a teď nejsou ani tam.
Zuzuli to se tak dobře čte, uplne mi vyhrkly do očí slzy, moc ti to přeju, je skvěle, ze pochybnosti zmizely a zůstala jen spokojenost!
Já teda zkracuju všecko, jen džíny ne. Zkusila jsem dvakrát (a u profesionálů, ne svépomocí) a nebylo to ono, ten střih/tvar nohavice pak dopadne nějak jinak... Jedině ohrnout když to jde, jinak potřebuju taky koupit svoji délku. Buď ji mají nebo si počkám. U těch Italů se většinou chytám naštěstí.
barbucha No, zkracují i přímo v Levisu, tak tam by to snad mohlo dopadnout o.k. A na tom IT webu, jo mají všechny, v podstatě mé oblíbené crop mají v podstatě všude, ale jen ty jediné konkrétní nejsou u nás nikde. Ani v kamenné prodejně, ani v e-shopech. I na tom aboutyou už je po nich pusto. Mají tam jen čekačku v jiných barvách. Taková blbost, kus hadru :-D.
Zuzuli
Věřím, že budeš takhle spokojená (s novýma prsama) pořád.
Zuzuli to je skvele, at se plavky dobře nosi!
Ja dnes závěsy. Tlačila jsem to před sebou už třetí víkend, přitom taková blbost. Ale změřit, vybrat, objednat...to je pro mě nadlidský úkol
.
Gatita Třetí víkend? Tohle jakmile neděláš na roky, tak to vůbec nepočítej jako prodleni;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my