Girarďák a nový vlasy!
(Pojďte do mě
)
Co jste si dnes koupili/y?
marieu nový vlasy parádní![]()
marieu slusi ti to moc a narozeninovy sperk vypada "nazivo" mnohem lepe (na produktovce me nezaujal). Mas svih proste![]()
marieu nove vlasysuper a vyzeras ako francuzska herecka
jerry crazydaisy děkuji, to se dnes bude spát :) ještě čekám na reakci manžela, jsem ho povlikla a zastlala, ještě ho neobjevil.
marieu pěkný účes, sluší ti to!
marieu takový tvar obličeje a nos jsem vždycky chtěla já přece
sluší ti to! ![]()
nonemy nový povlečení a ty sny co zmiňuješ vedle... no byla bych dost obezřetná... ![]()
Tabea
ne, i manžel v tom povlečení musí spat jak nemluvně. MUSI ![]()
Ale fakt jsem přemýšlela, co to znamená, taková náhoda už snad nemůže být náhoda :)
Evaeva nonemy děkuju, vlasy už to hrozně moc potřebovaly- bylo to úplně ozdravný, pozorovat ty cancourky místo konečků odpadávat od nůžek.
Janulik03 tina , ach, jsem polichocená ![]()
jerry děkuju! Myslím, že u nás na maloměstě budu s kloboukem opět spolehlivě za exota
. Ale zjistila jsem, že už léto bez pokrývky hlavy nezvládám...
marieu Tohle je fakt dobrý :-).
marieu ale jo, mně se moc líbíš. Já mám takový lívanec, z profilu ještě nevýraznější. No co, taky už jsem si zvykla ![]()
marieu mne sa to páči, vlasy, klobúk ![]()
To, že budeš možno za exota, nerieš. Pristane Ti to. Tiež nosievam klobúky v lete dosť často. Som jediná, ktorá ho nosí aj do práce a tak zrejme vyčnievam "z radu". No nejak mi je to jedno :)
marieu Super! vsechno
Miru 0zero7 continuity pecka děkuju, měla jsem pěkné odpolende a už jsem to moc potřebovala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje