barbucha jsou neskutečně pohodlné! Měkoučke. Jak bačkůrky.
A jsou i kožené. Je to značka Big Star. Mám je tak cca 3 roky.
Dadoo tie mám aj ja, ale teda na mne nevyzerajú vôbec dobre,
a to ti vůbec nevěřím!
Určitě ti sluší.![]()
Nasla jsem je mraky tenisek. Ale ty tvoje nejsou tenisky, že.
černá káva ne, jsou to mokasiny. Myslím, že přímo tyhle https://promamku.cz/damska-obuv/28025-bezove-mokasiny-big-star-pro-damy.html
Zkusila bych Allegro.
DadooProsím tě, jak ty mokasíny sedí velikostně? Mám od té značky plátěné tenisky a moje obvyklá velikost je mi dost těsná. Díky.
Dadoo Škoda, Allegro neni zrovna důvěryhodný.
černá káva zde ale jen tmavší
whiskas Děkuji moc, mám objednáno
černá káva proč není důvěryhodné? Já mám tedy jen pozitivní ní zkušenosti.
whiskas já ti nevím.. nosim 40. koupila jsem si 40. Sedí úplně v pohodě. Přijde mi, zevelikost je ok.
černá káva ja jsem s allegrem problem nemela, proc neduveryhodny? Ale objednavala jsem tam krome fenu jen parkrat nejake drobnosti.
Dadoo Díky.
Kokoska To je spis takova intuice, jsem uz opatrná, no.
černá káva to je pitomost - je to tržiště, různí prodejci, mají hodnocení... prodává tam i bývalý mall.cz a myslím snad i vivantis... koukej na hodnocení a na poštovné (jsou tam i číňani určitě)
slniecko
...mě multilíčidla nikdy nelákala, ale když píšeš, že i voní, tak to bych tedy zkusila
A ten odstín - je studeno růžovofialový.? Mám obavy, aby nebyl do červené cihlové...
On je práve taký zvláštny, skôr neutrálny, Skús radšej na sebe, na mojej pokožke (ktorá je do ružova) ide veľa vecí nečakane dožlta.
Ale toto mi sadlo, no, aj keď úplne studená to nie je, taká stredne tmavá slezová.
...jo, myslím. Jj, i já, když cokoliv na rty, tak studený růžový nebo červený odstín s fialovým podtónem
Cokoliv jiného nee
Dekuji![]()
Friga Ty jsou moc hezky, libi se mi ty zeleny! Super jsi koupila.
Dneska jsem si koupila novou kuchyň a prosklené posuvne dvere. Dvoje.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.