Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2026 12:57

viktorka_od splavu nene, díky. Sportovní nepotřebuju, těch mám dost. Já právě potřebuju nějaké "do města", co nebudou na první pohled křičet "jsem bf", ale budou pohodlné. Hladkou kůži, světlé. Původně jsem si myslela na nějaké ala samby, ale zjistila jsem, že se mi to nelíbí

Offline Ounz
20523 příspěvků moje polička 06. července 2026 13:39

viktorka_od splavu no to je druhá věc, já mam spíš vysší nárt a širší nohu a já se do některejch skoro nemohla dostat :)

Offline Ounz
20523 příspěvků moje polička 06. července 2026 13:47

A nakonec jsem si koupila xero shoes a přišla jsem k nim jako slepá k houslím, fakt...koupila jsem si v rozžhaveným Krakowě výlet so dolu Wieliczka, abych se ochladila a pak jsem zjistila, že se tam musí v pevný obuvi (kterou jsem neměla, že) tak jsem se vydala do města jestli něco neseženu a narazila na barefoot obchod, no..a teda jsou vcelku pohodlný, ale mám o číslo větší než je moje zvyklý.

Offline viktorka_od splavu
49256 příspěvků moje polička 06. července 2026 13:59

Evaeva no v tom odkaze najdes zrovna takove:-)

Offline viktorka_od splavu
49256 příspěvků moje polička 06. července 2026 14:02

bublifuk to jsou prave ty Altry. ale to jsou vylozene sportovni boty, o nejakych mestskych s vyslovene tlustou podrazkou nvm. akorat na leto mi maximalne vyhovuji ty plastovy birkeny, ty splnuji vsechno

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 06. července 2026 14:54

viktorka_od splavu o Altrách vím, už jsem je měla i jednou objednané. U trekových jsou široké i Keen. Těchhle bod mám hroznou spotřebu. Ale chtělo by to i něco do města..

Offline Mrs.Robinson
596 příspěvků moje polička 06. července 2026 15:11

bublifuk Tlustší podrážku mají Belenka řada Barebarics

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2026 15:52

viktorka_od splavu no vidíš, to ani nevím, že vivo dělají. Díky, ale 26 je opravdu málo.

Offline Černá kočka
1760 příspěvků moje polička 06. července 2026 16:20

Friga Ty modré Flamingos jsou moc hezké!

Ale teda jsem zmatená. Myslela jsem, že barefoot = bota kopirujici prirozeny tvar prstů + minimalni podrazka a ty Flamingos vypadají, že mají celkem solidní podrazku a práve proto se mi asi tak libi.

Offline Friga
2123 příspěvků moje polička 06. července 2026 18:20

Černá kočka ta podrazka je jen jako. Jsou vevnitr placaty. Ale neni to zadna tenka slupicka, jsou mekke, coz je do mesta idealni. Myslim, ze chodit po asfaltu ci betonu na tenke podrazce neni moc zdrave. Myslim, ze tam uvadeli jako tloustku podrazky 5 mm i se vzorkem plus 3 mm vlozku. 

Offline Dadoo
11665 příspěvků moje polička 06. července 2026 18:25

Šaty. Černé, pružné, velikost L 

Jen jsem potřebovala zabít hodinku casu

Joooo a taky PM oční linky. Jsem mooooc spokojená!

Offline Janulik03
20214 příspěvků moje polička 06. července 2026 19:48

Dadoo tie mám aj ja, ale teda na mne nevyzerajú vôbec dobre, 

Offline Kokoska
34840 příspěvků moje polička 06. července 2026 20:46

Dadoo dobry! Myslim, ze do L bych se nenarvala Odkud jsou?

Offline Dadoo
11665 příspěvků moje polička 06. července 2026 21:07

Kokoska je to takový silnější úplet bavlna+. Staly necelé 400 a koupila jsem je úplnou náhodou v C&A při zabíjení času. 

Budu asi nosit něco přes,  treba džísku, nejsem si jistá, že mám co ukazovat. Vlastně jsem, nemám.

XL jsem zkoušela, a dost mi odstávaly pruramky, jako obvykle.

A, kupodivu, v té menší velikosti je to lepší.

Offline Kokoska
34840 příspěvků moje polička 06. července 2026 21:17

Dadoo pruramky byvaji problem.

Offline Černá kočka
1760 příspěvků moje polička 06. července 2026 22:31
Reakce na Sweet Potato:

​Zatím jsem nekoupila, ale jsem nahlodaná velmi. 

Jak tady @Miru vzpomínala na Kenzo Flower a Amour tak mě popadla nostalgie a chtěla jsem si jednu z nich koupit a jak jsem se nemohla rozhodnout kterou, tak jsem koupila naslepo tuhle Kenzo - Le Monde Est Beau.

Jsem z ní nadšená, taková jemná a optimistická. 

Offline slniecko admin
19544 příspěvků moje polička 07. července 2026 04:02

Černá kočka skúšala som tiež ten Mák a je výborný. A úplne ma nadchol odtieň toho multilíčidla, čo je v sade. Len sa trochu obávam, že neznesiem niečo tak výrazne parfémované na tvári, inak by som ho už mala.

Offline Miru
16727 příspěvků moje polička 07. července 2026 05:11

Černá kočka 

...vidíš, a tuhle vůni od Kenza, kterou zmiňuješ Ty, jsem já nikdy nezkoušela

slniecko 

...mě multilíčidla nikdy nelákala, ale když píšeš, že i voní, tak to bych tedy zkusila

A ten odstín - je studeno růžovofialový.? Mám obavy, aby nebyl do červené cihlové...

Offline olte
749 příspěvků moje polička 07. července 2026 05:12

Dadoo mám je taky, od loňska, jedny černé a o číslo větší modré. Mám je ráda, ale musím v nich teda zatahovat břicho. Tobě moc sluší

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 07. července 2026 12:10

Dadoo 

Mně se líbí ty boty, vypadají pohodlně - co jsou zač? Jsou kožený?

Mmch bych tě tady ani nepoznala... v obličeji jsi hodně zhubla! (mimo jiný samozřejmě )

Černá kočka 

Le Monde Est Beau jsem kdysi měla a nosila jsem ji moc ráda, to jsi dobře koupila