pekny! taky jsem zacala nosit barefoot a jsem spokojena.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas mas pravdu ze dost casto jsou fakt hnusny, najit pekny je trochu orisek. ale cim vic lidi je nosi tak se to casem zlepsuje
asi proto ze je poptavaji lidi co chteji pekny boty a ne takovy ty lesanovsky. ale jak si clovek zvykne na pohodlny boty tak uz nechce ustoupit a hleda. treba tyhle se mi hodne libi a daji se i nekde vyzkouset a tak
whiskas diky! Prijde mi, ze vyber je cim dal tim lepsi, co se vzhledu tyce. Mam i jedny polobotky a sandaly, oboji vypada zcela normalne, jen sirsi u prstu.
viktorka_od splavu Ty jsou moc pěkné! Já mám právě BF boty stále zafixovány jako "lesany", vidím, že chybně. Budu muset nějaké zkusit.
Friga Na blind online je nerisknu (vůbec netuším, jak sedí velikosti, jak se liší značky atp.), ale někde je vyzkouším.
Lilly_Ku dik! Ja na ne postupne prechazim. Jedny mam uz mnoho let, prstove, ty nosim jen v lete do lesa. Pred zhruba rokem a pul jsem si koupila podzimni polobotky a nizke kozacky na zimu (ty maj bohuzel klouzavou podrazku) a ted na jare sandaly. Narozdil od normalnich bot se mi do nich vejde noha na sirku, i kdyz taky do ne vsech.
Friga Ty jsou parádní. Mám zafixováno, že BF boty jsou vzhledově nic moc. Ale evidentně tomu tak není.
mam to taky tak a ted vidím,že to jde
whiskas tyhle tenisky jsem riskla, protoze maji uvedenou i sirku, a taky to nejsou moje prvni barefoot. Urcite je lepsi nejaky nekde vyzkouset. Treba ty z odkazu od viktorka_od splavu jsou na moji nohu moc uzky.
edit: a teda byla to docela detektivka najit ty svetle modry tenisky, mela jsem dost jasnou predstavu, co chci. Hledala jsem je zhruba dva mesice (ne denne samozrejme).
Friga ja mam prave opacny problem-hodne bf bot je mi zbytecne sirokych. je fakt vyborny ze uz si vybere kazdy
viktorka_od splavu Teď koukám na ty z tvého odkazu a čtu si popis: šířka - non barefoot. To znamená, že jsou užší? Respektive široké, jako standardní boty?
viktorka_od splavu Nosím klasickou 38 a u těch z tvého odkazu je v tabulce u velikosti 38 uvedeno 25,2 cm, což by mi u normálích bot bylo velké. Evidentně budu muset nějaké vyzkoušet osobně.
Friga mně jsou groundies taky úzký. Což je škoda, mají spoustu modelů, vybrala bych si ![]()
whiskas pohodlny jsou, jen se v nich trochu jinak chodi. Chce to se jakoby odpichovat od prstu, pri kroku jakoby protahnout kycel, tim se vaha tela presune dopredu a clovek pak dopadne spis na cely chodidlo nez jen na patu. Pokud hodne sedis, doporucuju aktivne protahovat pritahovace stehen.
viktorka_od splavu no vidis! Ja jsem si rikala, ze pro nekoho ty uzky taky vyrabi ![]()
Evaeva ja bych si u nich taky vybrala, kdyby byly sirsi. Ale nastesti jsou i jiny znacky.
Friga
tak to jsem opravdu netušila. Myslela jsem, že se jen obuju a jdu. V podstatě žiju v bludu, že bf jsou zkrátka jen placaté boty. Budiž mi omluvou, že jsem po tom nikdy nepátrala. Zajímavé. Díky za upozornění. ![]()
whiskas urcite osobne. ja mam hodne bf bot 39 a to mam beznou velikost 38. nekdy kdyz je hodne tenka podrazka davam do nich vlozku tak ligicky potrebuju o chlup vetsi. hlavne mi ale prijde ze narozdil od klasickych bot, kde se vicemene na ty velikosti da spolehnout ze 38 jsou vsechny boty stejne velke az na nejake proflaknute vyjimky, tak ty bf znacky to maji jak u vyrobcu obleceni, tam uz mame ty velikosti uplne orientacni, vubec se tomu neda verit. dokonce ani ty miry v eshopech nejsou pravdivy (ted jsem zrovna zakoupila vivo ktere u tohoto modelu primo na strankach vyrobce uvadi delku stelky 25 cm, a jsou mi obri, stelku jsem zmerila a ma 26 cm presne![]()
whiskas jo k te sirce, nektere bf boty se vyrabi ve dvou sirkach, jedny na normalni nohu a jedny na extra sirokou-ono dost lidi ty bf nosi proste proto ze maji fakt silene siroky tlapky a nestaci jen vic mista na prsty.
viktorka_od splavu Děkuju. ![]()
Friga já si právě nemůžu vybrat nějaké jakoby slušnější tenisky. Ale aspoň jsem si při zkoušení těch groundies ujasnila, co vlastně hledám![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články