Lněný gatě a košili bez rukávů, též len..příprava na vedra..

Lněný gatě a košili bez rukávů, též len..příprava na vedra..

Jo a protože sem si na postcrossingu vylosovala Němku s poměrně direktivním výběrem jedinýho tématu (tohle mě irituje), tak sem byla nucená objednat pohled po internetu ač sem to nikdy nechtěla dělat, a když už, tak už, žejo..objednala sem ve středu, dneska mám. A dostala sem dva navíc jako dárek, to je milý.
Jo a ještě sem si koupila velký balení manga v m&s a dvě avokáda..maj to děsně dobrý, to je velký zlo.
A pohled s čím?mne ty direktivy taky štvou,ale pohledy pres net uz jsem taky objednavala.
a hezky kalhoty,odkud?
Chce tanec, nejlépe balet. Ten teda nemám, ale mám tančící žínku, tak snad..mě to dost irituje, takový to chci tototo a tototo určitě neposílejte
kalhoty sou z markse, střih peg, nejsou široký a dolů se mírně zužujou, což je super, ještě maj bílý, meruňkový (nebo tak nějak) a barevný. Já už mám z loňska černý a sou super, příjemný..
prosim, nemohla bych vam poslat sve pohledy? Ja jsem si je nasyslila a pak jsem ten postcrossing po roce vzdala a nechce se mi je vyhazovat
nic za ne samozrejme nechci
Já jich mám teď tunu
ale to nedávejte zadarmo, to někdo rád koupí!
ach jo ![]()
Komu Mutziputzi vykoupila tu poslední zázračnou náplast, může zajít na Chodov, tam jich v Douglasu měli pár za výlohou. A v obchodě nikdo nebyl, že by ticho před bitvou? ![]()
Já bych nezoufala, von se někdo najde!
A kudy pak ten odbouranej tuk vyteče? Píšou to tam? ![]()
Nevím, nezkoumala jsem to, neměla jsem čas, spěchala jsem si vedle k Paulovi koupit jahodovej éclaire. Mutzi se jistě ráda podělí o zkušenosti :)
![]()
Dobry nakup. Mam taky ty M&S lneny kalhoty z lonska - bily a svetle sedivy - a na leto jsou perfektni.
cococo co to je? ![]()
No, jsou super, mám i několik košil a halen. Někomu ten zmáčklej look vadí, mně se to líbí..
Me teda u tech kalhot ani neprijde, ze by se tak moc mackaly, ale mozna to je na ty svetlejsi min videt. V horku jsou fakt prijemny.
Malí mimozemšťánci vzniklí z lidského tuku po úžasném okamžitě fungujícím odtučňovacím přípravku - seriál Doctor Who, S04E01, Partners in Crime.
Běžej z Jinonic dolu Radlickou!
jo ták - vypadaj jak nacucaný klíšťata
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.