No ja ich nosím takmer denne. Ak by som ich mohla nosiť do práce tak neváham :D Asi si prikúpim aj čierne. Len ja neviem či mám zainvestovať do kožených alebo kúpiť tieto EVA celočierne. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
![]()
Panebože! Bych je zabila, vidět je u toho. Třeba nebudou módně znalí a ještě se objeví někde v koši poblíž. Ach jo...
Mě je teda tenhle material příjemnější, že se dají v klidu omýt a jsou tak lehoučké. A ty antracitové jsou....
no jo, co už... musím si usilovně připomínat, že jsem obě dvě ty věci, kabelu i pléd, vytáhla před časem z krabic, ptž jsem je mnoho let nenosila, a delegovala jsem je na tašku/obal na takový speciální hobby vercajk (který mi taky ukradli s tím, samozřejmě) - jinak bych je nenosila už asi nikdy. nicméně doteď mě mohla hřát představa, že v uvedeném "hobby" sice nikterak nevynikám, ale mám nejdražší "obaly" :)) to už nebude....
To ma veľmi mrzí. Jediná pozitívna vec na tom je to, že neukradli rovno aj to auto.
No práve, že sú veľmi pohodlné a ľahké. Čierne by sa mi fakt hodily. No musím to premyslieť.
nepali v nich nohy? a neseslapavaji se hodne, kdyz jsou cele z plastu? ja po birkenstockach touzim uz hrozne dlouho a tyhle by byly super v takovy dny, kdy ma hodne prset, a mne se nechtej nicit kozeny sandaly :)
Ono to nieje klasický plast. Birnkenstock tento materiál nazýva EVA. Topánky sú veľmi ľahké, mäkké, nedeformujú sa, nepotia sa mi v nich nohy, sp veľmi pohodlné, nešmýkajú sa na mokrom povrchu...neviem čo by som k nim ešte viac napísala. Nerozumiem prvej otázke. Teba v niektorých topánkach pália nohy? ALebo to znamená, že nepotia nohy?
Trávila jsem v nich v červnu každý den 9 hodin v práci. Jsem skoro celý den na nohou a poprvé mě nohy nebolely, ani paty, jako u jiných. Je to takový materiál že když do nich píchnu, tak se to vrátí nazpět, nevim jak lépe to popsat :-D
Materiál zvaný EVA (též myslím evadon?) znám už kdysi z minulosti, teď marně vzpomínám, co z něj bylo, možná karimatky? Tyhle pantofle už mi tedy dost připomínají Crocs.
Mám vztek za Vás. Otřesné
. Doznala újmy i nějaká část vozu? (myslím cestu, jak se zoděj do auta dostal.)
Hlavně, že Vy jste celá a auto na svém místě. Alespoň, že jste si uděla nějakou radost, jako slabou náplast. To bych rozdýcávala těžko. Stačil mi ten pitomý mobil, respektive ten pocit z celé události.
Tuhletu EVU v sobě mají i moje Salomony, je to nějaká pěna prej, co pak pěkně odpruží - kdysi jsem dostala přednášku při koupi bot.
A přiznávám, že mi tyhle pantofle silně připomínají bačkory do školy, takže (jako už mnohokrát) módu nechápu.
No já je v podstatě jako přezuvky mám. Přezouvám se do nich v práci (přezouvat se musím, pracuji u malých dětí)
Aha, ja som sa s tým práve ešte nikdy nestretla. Ja v nich behám normálne po vonku a to či vyzerajú ako prezúvky mi neva, sú pohodlné. Nosím ich väčšinou na venčenie alebo večer na pivo a hlavne k vode sú super. Do práce ani bežne medzi ľudí ich nenosim. A ešte sú super na cestovanie v aute :)
Ale možno by som mala pouvažovať nad tými klasickými.
Našla som najlepšiu cenu na otto, dokonca tam na nich majú aj 15 percent zlavu ešte dnes, neaké skúsenosti s eshopom???
Proti tomu nic, zase kvalitní bačkory jsou k nezaplacení! ![]()
Já bych se přezouvat měla, ale moc to nedělám, abych si nekazila oblečení papučema - a hele, je z toho móda.
Právě jsem včera v šoku koukala na jednu blogerku, co to má za boty a že se asi zapomněla přezout. Ono jako celkově - jsem konzerva, tyhle módní kombinace prostě nedávám - takže mě nechte, ať si pindám
.
měla bych s tím jít do příslušného vlákna, ale vykradli mi auto (mimochodem bye bye mulberry kabelka a LV pléd z mého více brand-conscious období, které jsem používala spíš jen na přenášení a balení věcí, tak nějak provozně, ale přece jen mě to mrzí, když pomyslím na ty prachy v tom... grrrr), tak jsem koupila novou kabelu na věci, které mi ukradli s tou mulberry, ale už to není mulberry ani náhodou. chtěla jsem utilitárně vypadající, ale kvalitní holdall, tak uvidíme. zn. stighlorgan

a koupila jsem si jako záplatu vintage haori kimono a doufám v tento efekt (koupila jsem jiné, ale v podstatě stejné)

Nemůžu se přestat dívat na kotníky té slečny, zejména na první a druhé fotce; co to s tím má?
Gellnerova (to jako TEN Gellner?)
Jo, na přezuti můžou být fajn. Já nosím pantofle typu birkenstock (=jeden až tři pásky přes nárt) na přezutí, co mi paměť sahá, tak si fakt neumím představit, že bych v nich honila parádu po městě.
No mě to přezouvání taky rozčiluje, protože právě oblečení... No, ale bohužel musím, takže kromě pohodlnosti mám "bačkory" aspoň moderní. Teď v létě je teda nosím na zahradu a tak okolo baráku a na dovolenou.
Nojo, Fráňa byl nej, Buřiči jsou moje oblíbená látka k výkladu.
Kkat Takže přesně tak, aspoň budeme při tom přezouvání (pokud letos podlehnu nátlaku) dokonce prudce in
.
děkuji všem za účast :) ono to brzy přejde, jsou to jenom krámy... nakoupěj se další
Ginevra netuším, má je nějak vyosené :)) já jen doufám, že je vysoká, protože moje kimono je asi o 12cm kratší a já chci, aby to seděla na délku zhruba takhle, mám 163cm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.