Kimono je moc pěkné.
Co jste si dnes koupili/y?
já je mám taky :) přesně tyhle chci nahradit, už jsou takový jetý, chodím v nich furt. zachtělo se mi jen zkřížených pásků, jinak se spokojím s kopií těchto (birkenstock styl arizona) nebo žabky (birkenstock gizeh)
Jestli je to jeste aktualni, ja mam tyhle, ty cerny jsou asi ty vase ne? Nove mam ty bily a jsou super, dneska je mam a pohoda.

členok je kotník :) ďakujem za info
No, mne se parkrat stalo, ze me v nekterejch botach palily chodidla. Vim, ze to hodne delavaj prave gumovy ci plastovy boty. A s tim proslapavanim jsem se ptala proto, ze jsem hodne tezka, tak abych je treba prvni tyden neseslapala
Knihu (kteru mi baltik připomněla, že chci) a svetr. Šla sem juknout do slev, tak mám samozřejmě neslevněný..no nic těším se na podzim zas o něco víc

hezký nákup
a ta kniha je super ...
Děkuju :) já sem si jí dala na seznam, jak si o ní psala a trochu na to pozapomněla, teď mi to baltik připomněla, tak už ji čtu
Chtěla jsem si dnes koupit (nebo aspoň vyzkoušet) ty tvoje masožravé vagabondy. V prodejně v Quadriu byl paní prodavačka ovšem děsně zaneprázdněná. Musela dalším dvěma rozhořčeně líčit, jak dostala sprdunk, protože byla přes kameru přistižena, ana si povídá s kolegyní. Málo ji sprdli, málo. Tož mi ušetřila 1490 korun a odřené nohy.
![]()
![]()
ta v Quadriu je ale strašná, taky mě jednou nechala stát u pultu s botou v ruce a něco si vyprávěla do telefonu (rozhodně to nebylo nic pracovního)
Tak to je nejspíš pořád ta samá. Děs. Jako bolestné jsem si koupila hodinky.![]()
myslim, že v paladiu stály 1460,- ale brala jsem předposlední a už jim tam zbyly jen jedny 36
já jsem včera ušla celkem 13,5 km, jiný boty jsem měla až na závěrečný asi 4 km kolečko se psem - takže myslim, že dobrý, mám teda odřenej jeden prst, tam dřou už od začátku a nedá se to moc podlepit náplastí, ale myslim, že skore už docela dobrý
Dnes jsem měla rozmarkovaný nákup v Loccitane ve Vaňkovce, když přiběhla slečna a začala s tou prodavačku řešit nějakou podprsenku, kterou pak i názorně vytáhla z tašky. Slečna prodavačka byla rozpačitá, snažila se tý svý kámošce naznačit, že se to teď úplně nehodí. Ale omluvila se a přidala pár vzorků, takže nakonec dobrý.
Jaký máte nový boty? Co mi uteklo? ![]()
Jste porad spokojena s tou modrou merveilles? Me se desne libi oranzova a ruzne verze, musim zkusit i modrou. Je vic vodova?
Penezenka Aigner krasna, ja potrebuju novou a nemuzu sehnat spravnou velikost. Nedavno jsem vyvencila tu Aigner vintage kabelku a je moc hezka, asi si poridim popruh, je tmave modra, tak uvazuju o cervenem nebo oranzovem, at to ma koule. Nebude to moc? Oni maji super veci, ach ach
Gratulace k novymu telefonu, jak to vypada s Vasim vyletem do Seattle?
dekuji, mam z nich radost, jsou lehke, ani o nich nevim. Jeste mi dost slusely tyto fendi (v cerne), ale nelibi se mi ten zlaty prvek na nozicce.

Ty jsem si zkousela, jsou krasny, na me trochu mensi a taky mi vadilo to zlato, ty co mam zadny ozdoby nemaji a citim se v tom lip :)
Pro modrou si jdu zítra, pořád na ní myslím:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.