tyhle, jsou super, ale trochu ubližujou :-D

Jaký máte nový boty? Co mi uteklo? ![]()
tyhle, jsou super, ale trochu ubližujou :-D

Ty baleríny vypadají moc hezky.
No a o těch... infantilních.. musím něco vědět. Sama mám troje :-D Ale mezi lidi v nich nechodím. Chvilku trvalo, než mi došlo, že se mi vlastně vůbec nelíbí ![]()
Oznam pre všetky majiteľky pecka džínsov: očakávam fotky outfitov v príslušnom vlákne.Inšpirácia na ich kombinovanie sa vždy zíde ![]()
Ja mam ty cherry red uz druhy stejny, prvni vydrzely snad 3 roky intenzivniho noseni. Celkove jsem ted na 7 parecha neni to konecny cislo, hruza no. Posledni jsou tyhle, branila jsem se tomuhle strihu zuby behty, ale jsou moc fajn. Jo a nechodte na oficialni stranku Birkenstock, tu nemeckou. NECHODDTE!!!!!!

já mám tyhle (Madrid) ty klasický korkový stříbrný a chodím v nich doma, občas si je teda vezmu i ven, ale ty mi připadaj fakt vyloženě přezůvkovský. Nejlepší jsou gizeh ![]()
Vsak ja si na tebe hnedka vzpomela, tohle jsou moje prvni Madridy a asi teda ne posledni, nosim ven, prijdou mi takovy odlehceny a neplacaj moc zpet, toho jsem se obavala.
Jo ty jsou dobrý! Moc pásků? To se poddá.
Dře me to mezi prstama,ne teda mezi prstama,ale na druhým prstu(říká se u nohou prstenicek?) shora.
Ale vypadají dobře. Mně ty Vagabond sandály bohužel neseděly na noze.
No ja ich nosím takmer denne. Ak by som ich mohla nosiť do práce tak neváham :D Asi si prikúpim aj čierne. Len ja neviem či mám zainvestovať do kožených alebo kúpiť tieto EVA celočierne. ![]()
Me jediny co se mi zda, tak ze ty korkace maji lepsi podporu trosicku, o facku. Nosim ale i ty plastovy celej den (mam troje a ctvry korkace) a super. A plavou takze ideal na lode a podobne!
cha chaaaa, zde nejmodnejsi obuv prosim! Hlavne ty plastovy tedka i. Kdyz to jeste neprodavali (jen v EU) tak se me furt nejaci hipsteri ptali kdeze jsem koupila. Ja mam bily a cerny a kdyz se to nakombinuje tak je nosim i do prace k satum treba
urcite uz jsem neco vrzla do dnesnich outfitu.
Jo a desne se mi libi ty vase navy saty!
JJ k vode sú super, už mám vyskúšané. No ja už som nalomená aj na tie korkové, len neviem ktoré ![]()
Oranzovej kozenej by se mi libil, zkusim se mrknout kde to delaj!
Diky!!! A v Seattlu budu od 3. do 8. srpna. Letime s kamoskou, ktera se na pripadny vylet do Kanady tvari vice nez priznive ![]()
Super! Tak ja s tou navstevou teda jako uz pocitam :)
Me nejvic vyhovuje Gizeh a Arizona a maj super modely barevne i materialove, to jsem pomohla ze :) Mam s platformou i bez.
No jo, tie s platformou by som chcela, len kde ich zohnať. Oficiálny eshop Birkenstock samozrejme na Slovensko nezasiela(klasika
)
Ty jsou dobry, uz vam prisly?
Jinak se omlouvam, docitam a je tady spousta paradnich nakupu, tak pardon, jsem zvedava :)
presne ty sem si zkousela v Recku.Jenze 37 byla velka 36 nebyla.:-/staly tam asi 20euro.
Edit-u citace se nezobrazila fotka.Ty s bilou podrazkou a prekrizeny stribrny pasek.
dala bych do poradny, ale nemam ji doctenou, tak sem. se mi nejak zalibily stribrny boty, na podzim k jednoduchym vecem. Prvni jsou Zara nejsou kozeny a lesk jako blesk, ale zas by to mohl bejt dobrej ulet. Aldo je kozeny.

No jo, tie s platformou by som chcela, len kde ich zohnať. Oficiálny eshop Birkenstock samozrejme na Slovensko nezasiela(klasika
)
Ono se v nich teda trochu jinak chodi, asi dobry zkusit. Ja vim, ze nemeckej neposila. NASTESTI!!!!! ja je kupovala v cesku online nekde, uz nevim, ale da se najit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.