dost_bot ještě na lanolin jsem zapomněla :-D Já to teď hrozně moc řeším, přešla jsem plně na cruelty free kosmetiku a to se s tím bio a přírodním a veganským docela hodně protíná, no...
Co jste si dnes koupili/y?
Prosím vás, je v Praze HM, kde je možno prohlédnout si tu řadu Premium Quality?
ice myslim, ze jenom v Myslbeku, ale ani tam jsem ji posledne nenasla, ale moc tam uz ted nechodim.
continuity myslim, ze pote, co tom prestehovali, tam ta kolekce neni (a nebo je schovana v tom silenym podzemi jako hm home). Doufam, ze se hmko po rekonstrukci vrati do puvodnich prostor, to novy misto me irituje...
razorblade Maji mit vsechny prostory. To, co meli + prostory po Intersportu. Mne to tam prijde sileny.
Vcera, rovnou oba, pro jistotu...

0zero7 pouzivam denni verzi a asi prikoupim i tu nocni, az dopotrebuju krem co mam na noc ted.
continuity V myslbeku jsem hledala, pak na Andělu a na Chodově, nikde nic a shodou okolností nikde nebyla po ruce ani žádná prodavačka ![]()
ty jo super! S tim co pises o te prve objednane uplne souhlasim, mam to presne stejne! das pak foto te co jsi objednala, pokud budes nechavat?
děkuji, děkuji...ale teď tak úplně nerozumím - tyhle ddvě pánské kabely jsou objednané a pokud budou vypadat jako na obrázku, nechávám si je.
objednala jsem dříve a teď vracím tuto, co už tu byla:

není to prostě pro mě, ale kdyby měl někdo v oblibě takové ty lady bagy a business kabelky, tak ten Lancaster fakt má moc pěkné a ne zase tak drahé, ty dražší modely jsem viděla něco málo přes 200 éček
ice A ochranka? ![]()
coralline Ani ochranku jsem tam neviděla ![]()
mitford sister Pardon, myslela jsem foto nazivo tech dvou co jsi objednala, ty panske :)
Dnes jsem si koupila nový vlasy konečně.![]()

Luna
kočka! Btw strašně mi připomínáš kamarádku.
kabelku, dvoje lodičky, z nichž ani jedny se mi nelíbí, naušnice, náramek, plunge podprsenku, punčocháče, rtěnku, řasenku, lak na vlasy, stíny...
aneb osoba, co nechodí do společnosti, jde zítra na ples.
nejhorší je, když si kupujete boty k šatům, které se vám moc nelíbí, a ty boty taky ne, ale něco si prostě koupit musíte, protože nic jiného není na výběr ![]()
Jiná Realita uka boty, saty uz prisly?
Luna super, slusi!
0zero7 boty úplně nudné černé lodičky, sehnala jsem půlčíslo, jupí. původně to měly být poměrně pěkné zlaté, lehce špičaté, jenže...jenže do nich nedám svoji větší levou nohu
takže smůla, už jsou v krabici na vrácení.
šaty nejenže přišly, hodná paní švadlena mi je stihla narychlo zkrátit a dokonce lehce upravit divné nadouvání přes prsa (je prostě boží, nevím, co bych bez ní dělala).
Luna A já si říkala, kam jsi zmizela, chtěla jsem reagovat už dopoledne
. Vlasy super
. Barva je do růžová nebo mi to dělá jen světlo?
Jiná Realita to je škoda, že musíš dělat tyhle kompromisy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje