continuity no u nás Etam už skončil a já si tam kupovala infantilní plyšová pyžamka a měkkoučký bačkůrky![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Antje já si vzala xl. Ale L by mi už asi stačilo.
Dadoo dekuju a promin, ja si poradne neprecetla co jsi psala.
Antje v pohodě, o nic nejde přece ![]()
Maureen U nás už taky neotevřel.![]()
Sweet Potato sbohem pyžamka s ouškama![]()
Maureen to abych si honem šla něco koupit. Jejich hedvábné kalhoty a tílka tahám furt.
Catherinne a jsou ještě někde otevření?
continuity no to netuším ![]()
continuity Škoda, sice v Brně v Olympii jsem tam předtím nic nekoupila, ale teď jsem jejich podprsenky objevila na About You, a takové ty z lehoučké síťoviny s kosticemi jsou na léto úplně boží, nechápu, jak jsem bez nich mohla existovat ????
continuity Maureen Sweet Potato
Tak jsem vybrakovala Etam na Zalando

(kdybych mohla běhat, tak tady neležím a neutrácím)
Catherinne no ale tak to ovšem není proč litovat,ze neběháš...krásné nákupy-ber to jako náplast na bolístky![]()
Mha Verveine Cedrat - zítra si pro ni jdu a jsem velmi zvědá :-). Ovečka, no
.
Vítej do party, béé.![]()
Teď se mi osvědčila, byla jsem na koncertě ve velmi vydychanem sále, a potom další hodinku ve sklepeních, změnu teplotu snesla velmi dobře. Výdrž asi 4 hodiny.
Sweet Potato 0zero7 Moc díky :)
Catherinne Překazil Ti to ten pád, viď? Moc držím palce, ať jsi brzo v pořádku!
continuity Na Národní třídě mi ten výběr nepřišel špatný, já se tam dokonce možná zkusím ještě po nějaké době stavit, hádám, že toho zboží budou mít naskladněno mraky. Etam by mě teda taky mrzel... :/
Hwi jo, přesně, plán byl dopoledne velký běh, odpoledne velké nákupy.
Mha Díky, to zní dobře, už se na ni moc těším
. Ale musím vyzvednutí odložit až na zítra.
Hwi Tak jsem to dnes na Národní prošla, do oka mi padla jen jedna pánská košile, ale pořád doplňují, tak to příležitostně zase zkontroluju.
Týden ubytování v Chorvatsku. Nevydržela jsem s nervama na nějaký last minute. Stejně by mi do letadla nevzali ploutev, tak aspoň můžeme mít i kola a naprostou volnost. Velmi opatrně se těším (většinou, když udělám nějaký větší nákup pro radost, přijde nějaký průser).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my