Jinak vařecha na těžký chlebový těsto krajně nevhodná, jestli nechcete robot, tak aspoň tohle

Jinak vařecha na těžký chlebový těsto krajně nevhodná, jestli nechcete robot, tak aspoň tohle

Ty vaďo, dneska jsem v obchode asi pet minut tema jednorazovejma rukavicema rozdelavala sacky na pecivo. Tak jsem si rekla, ze snad zacnu pect pecivo doma. Prace slechti a tohle bylo fakt na nervy;-)
![]()
Zarinya Jako ty se smejes, ale ja az dneska skutecne docenila ty nakupy pro.seniory, pro me je ted nakup.takovej stres a to nakupuji pro tri lidi. Pani prede mnou brala pecivo do 5 sacku a mela uplne pretekajici vozik.
Jinak dnes zacinam pripravovat koreni na pernicky. Budu drzet velikonoce i s koronou;-). Takze delam ty dekorace, koupila jsem si narcisy, hyacinty,nejaky ty kurata do dekoraci, upecu pernicky, beranka, nabarvim 5 vajicek a je to;-).
Pernikove koreni bude takove co dum dal, tak jsem zvedava;-)
Ounz Díky moc za rady. jsi skvělá, že jsi to takhle sepsala.
notna Není zač, budu ráda, když to někomu pomůže :)
Karja já jsem prosím zjistila, že s latexovymi rukavicemi se sacky rozdelavaji dobre ![]()
euridike no tak samolepku z cahy jsem nejak zvládla, ale pak jsem sáhla na bedýnku jahod a jedna samolepka mi oolepika obě rukavice dohromady. Normálně jsem to sundala a sla si ke vchodu pro nové.
No mně se ta samolepka od zváženého ovoce přilepila na rukavici /u nás jsou hodně tenké/, načež při snaze odlepit ji zůstala rukavice vejpůl - takže jsem se taky vrátila ke vchodu pro nové...![]()
Zítra budou fazole v rajčatové omáčce . Děláváte?
Dalia to je u nás velice oblíbená rychlá večeře:-) jen teda dělám slaninu na hromadě cibule a česneku, na to krájená rajčata a fazole z konzervy
a dnes jsme měli těstoviny s lososem ve smetanové omáčce.
Zina já jsem v tý pekárně zadělávala docela dlouho, to těsto se v tom udělat dá, ale fakt jen to hnětení, u toho ta pekárna netopí, jakmile jsem dohnětla, tak jsem to z toho vyndala
ten danish dough je dobrá věc, ale je to fakt makačka i tak, robot s hákem je prostě nejlepší
euridike My sami nakupujeme v Albertu a tam nic nevážím, ale našim jezdíme do Kauflandu. Tam nemají rukavice, ale sáčky. Rozdělat v sáčku sáček, dát do něj ovoce, zvážit a nalepit v sáčku na sáček cedulku...to je levl. Slepila jsem si všechny tři sáčky jednou nálepkou![]()
. Od té doby si nosím rukavice svoje.
Renusatko To mě taky děsilo - že by někde nebyly rukavice, ale jen ty sáčky... Takže už si rukavice taky nosím svoje, ono i tak je to někdy boj...![]()
Skúšala som novú formu, je super.
Tvarohová bábovka.

Nemate nekdo osvedceny recept na kachni ragu? Respektive jeden jsem nasla pekny, s testovinami, ale ta zelenina se necha proste uvarena tak jak byla, nijak se to nemixuje?
Karja Tak nevím, jaký máš recept ty, ale v ragů je normální dušená zelenina na kostičky. Určitě se nemixuje.
Karja 100% se nemixuje. třeba https://www.youtube.com/watch?v=oWQDVgjB_Lw
dnes jsem delala k obedu mrkvovy krem a zeleninove lasagne (misto masa cuketa a lilek pecene na plechu)
nemate nekdo recept na salat z pekingskeho zeli?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.