Sama doma s cuketama, Lizebab.
Vyskúšam, toto mi bude určite chutiť.
Manžel varil Stroganova a ja narýchlo hlivový guláš so seitanom a pečenými zemiakmi. Apropo, včera som vnukovi smažila kuracie rezne a obalila som ich v jáhlovej strúhanke, boli vynikajúce, chrumkavé, odporúčam vyskúšať.
brrr Cituju původní autorku:
Musite obrat bobulky, podlit je trochou vody, aby se odvarily od pecicek. Ja je pak pasiruju pres sito a dosladim. Docela dost. Marmelada je moc dobra. Je to paradox, ale ze zralych hroznu mi nechutna. Tato je skvela.
Cukr dávám želírovací.
Jo,včera jsem na naši uličkovou slavnost dělala ten Cuketkův vege tatarák. Úspěch nula, zbytek dostaly slepičky. Nevím, kde se stala chyba
myslím (pokud si tu vaši akci predstavuji správně), ze to je ta, kde se lidi poperou spis o pečený bucek a topinky s horou česneku, vege varianta něčeho typického jako je tatarak nadšeni budit nebude, ale to je jen takový dojem.
Sweet Potato Děkuju
Malenge V tom to není, tam se ji kdeco od štrudlů přes cuketové pomazánky až po řízky. A zkoušeli to hlavně lidi, co mají rádi čočku, atd. No, možná jsem udělala nějakou výrobní chybu, ale nejsem si ji vědoma.
brrr tipuju málo koření a těch dochucovadel (ocet, cukr).
brrr tipuju málo koření a těch dochucovadel (ocet, cukr).
bidim to podobne brrr zvlast jestli jsi toho delala vetsi mnozstvi, on tam i uvadi ze je nutne hodne ochutit, jinak je to jalovy. ja pouzila ume ocet a cesneku vic, bylinek taky vic a stejne by to jeste i sneslo pritlacit![]()
A chutnalo to tobě?
dynda No, snědla jsem to. Mi tam teda vadil kmín, i když jsem ho dala míň než bylo v receptu, pořád jsem ho cítila.
Pinot Noir viktorka_od splavu Jak jsem nevěděla jaká má být finální chuť, tak jsem se snažila držet receptu. Až na ten kmín teda ![]()
brrr a kmín jaký? Já dala drcený, celý by mě rušil.
Pinot Noir Právě drcený, je to i v receptu.
Treba to někdy zkusím v nějakém minimálním množství a postupným přidáváním surovin budu testovat.
brrr to je odvaha, připravit nevyzkoušené jídlo na takovou akci :). Já jsem to včera vařila poprvé, chutnalo mi to, ale jako tatarak (ani veggie) bych to neprezentovala.
Souhlasím, ze je třeba to hodně dochutit, bylinky, chilli, cesnek. Teď mi došlo, ze jsem tam zapomněla dát kmín, ten mám zrovna ráda :/
Tulipe u nás to chutnalo, ale taky prý mám vymyslet jiný název, ze jako tatarsk teda nee![]()
Tulipe No, jak to tady mělo spoustů kladných ohlasů a šlo tam spotřebovat aspoň nějaké množství cukety tak to mělo spoustu plus. A věděla jsem, že tam bude tolik jídla, že kdyby se to neujalo, tak se to v tom množství ztratí.
Mimochodem muži to doma z hrnce chutnalo.
brrr aha vidis, kmin jsem ja teda prehlidla (moc ho nemusim![]()
Kmin jsem davala rimsky drceny a s nim teda moc dobry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.