Sweet Potato Mne se moc líbí tahle a vás je jednou tolik, co nás
Sweet Potato Tuhle bych na tvým místě URČITĚ koupila..
sou fakt prima
Sweet Potato Mne se moc líbí tahle a vás je jednou tolik, co nás
Sweet Potato Tuhle bych na tvým místě URČITĚ koupila..
sou fakt prima
andulka01 ta se mě líbí úplně nejvic ![]()
Já bych užila i nějaké formy na muffiny, ale fakt nemám místo.
Babovkovou formu mám letitou od tchýně a vyhovuje mi moc, takže kus za kus nelze.
andulka01 Tu jsem chtěla nejvíc, ale jak jsem psala výš, velká je fakt velká a malá fakt maličká
ja tenhle tvar mám ze silikonu, ale mne ty babovky z toho silikonu přijdou jak vařený
continuity Na muffiny mi ten plech přijde docela skladnej, jen si kdyžtak nekupuj ten z ikey, jsou ty dulky užší a vyšší, takže do toho dobře nepasujou jinde prodávaný papírový košíčky
Potrefenáhusa Souhlas, silicon je k ničemu. Peču často do práce, užila bych velkou. Ale teda ji nepotrebuju, forem mám neurekom, kameninovy, litinovy, měděný, jak se to v rodině nastřádalo.
Čímžto je rozhodnuto co dovalim do práce příště, tvarohovou s lískáčema ![]()
Potrefenáhusa ja jeden právě už mám, ale oni mají i krásné muffinove. Ten bych možná byla ochotná vyměnit kus za kus, ale já je zas peču dost málo.
Biely kvet tak recept na knedlíky
3 lučiny, 4 vejce, lžička sušeného droždí, 45 gramů psylia. Zamíchat, chvíli nechat stát. Vařit v potravinové fólií 30 minut, v půlce obrátit. Dělala jsem něco takového poprvé, fólie mi praskla, asi jsem to zabalila příliš pevne. Udělala jsem z toho dvě malé šišky.
Potrefenáhusa to rozehraty maslo zkusim, pokud se odhodlam.
Děláte někdo focacciu z kvasu? Nechutná moc "chlebově"? Mám i droždí (sušený) a nemůžu se rozhodnout, do který verze se pustit.
Ava delam, ale z psenicnyho, pak chlebova neni.
A příště prý můžou být knedlíky s uzenym a se zelim. Děti měli i vajíčko, ale rozhrabaly talíře dřív než jsem stihla fotku.
Díky tady, už nevím komu, za inspiraci

711990 Taky jsem ji včera dělala, mne přijde dobra. Jen z pulky teda
a to s tím tekutym středem už se mi taky po vyklopeni jednou stalo, ale šlo to dopect
Je nádherná! Ja som teda nemala nutelu, tak som dala čoko pecičky a ostala vcelku. Alebo aký nugát si tam dala ty?
continuity Vyzerá to veľmi dobre!![]()
tv Ďakujem!![]()
711990 Tahle je taky dost členitá, vymazavam rozehratym máslem a mašlovačkou a vysypavam hrubou moukou
Ja som si kúpila tento olej v spreji a je super, vyhýbala som sa slnečnicovému po tvojej skúsenosti.![]()

Já bych to asi zkusila takhle https://www.korenizivota.com/kvaskovy-chleb-focaccia-s-fermentaci/ (bez MD)
Biely kvet Já nasla recept nugat nebo čokoláda, ořechy jsem neměla, dala jsem tam oriskovou čokoládu :-)
Biely kvet Já ten ve spreji nemám teď kde koupit, na kosiku maj tamten hnus, a to fakt stačilo
ale rozehraty máslo plus maslovacka je úplně v pohode
Mně se dneska nic nechtělo, takže oběd je polotovarová improvizace ze zásob: čerstvý těstoviny z Lídlu + zeleninový kuličky z Ikea + papriková omáčka. Taková školní jídelna.
Ava asi bych si kvuli metode nacetla maskrtnici. Ten tvuj recept pocita s psenicnym kvaskem, takze to bude dobry. Onecne to pridavani tuku az do vypracovanyho testa dost zlepsilo praci s testem a pouzivam to uz u vsech kynutych test.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.