mitford sister nejaky tlakoměr, hustoměr?
Co je to?
continuity no s tlakem se dá říct, že to má něco společného:)
mitford sister a něco s počasím taky? Srážkoměr? Rosný bod?
continuity ale jako ta souvislost je trochu přes dva rohy. Nicméně se tím něco měří, to ano :)
andulka01 počasí ne
Potrefenáhusa Anoooooo! ![]()
A přepínač na 4 rychlosti otáček - 16,33,45 a 78. Na 78 byly ty úplně nejstarší, těžké, shellakové. Caruso a tak.
Na 16 byl můj milovaný Skupův Špejbl a Hurvínek. Byla hrozná legrace pouštět si ho zrychleně.
mitford sister alkoholmetr?
andulka01 ne. Napovím: je to taková "ptákovina" ![]()
mitford sister tak my si to budem jen myslet a ty nám PŘESNĚ popíšeš jak to funguje ![]()
andulka01 to nejde, já se stydím ![]()

mitford sister ty se stydis?![]()
mitford sister rozmýšľam, načo sú tam tie hadičky...ale teda musím skonštatovať, že dal riadnu rezervu!!!
continuity no jo, tady je to takový spořádaný :)>
slniecko taky jsem si říkala!
Bohužel nevím přesně, jak to funguje - nebyl prostor se ptát
mitford sister můj muž se pořád ptá o čem se tady vlastně celé dny bavíme, když ne o sexu a o chlapech. ![]()
continuity tak mu ukaž ten monstrózní ptákometr - že o tomhle se tady bavíme :)))
continuity mu řekni, že nesmí soudit podle chlapských témat, že ženský maj spoustu zajímavějších ..chlapi jsou nudný, páč sou všici stejní ![]()
SunEclipse mame v partii chlapskou a ženskou skupinu. občas mi dá tú chlapskou přečíst, resp. si o to řeknu, když se tady rehta a je tam mnohem větší sranda.
mitford sister no to mu samozřejmě pošlu, ale včera byl na té operaci, tak to mám schované až mu bude dobře. ![]()
continuity ale teda, co to je toto, takový friendly fire ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY