moora děkuji, děkuji už mám od Bramburky, ale budu na to pamatovat a příští rok přijdu vyplenit zahradu zas tobě. ![]()
Advent (nejenom) s dětma
continuity i bobkovišní můžu sloužit v neomezeném množství :))
moora budu na to pamatovat. ![]()
continuity Proč kýč? Hezké to máš. A vůbec, Vánoce mají být trochu kýč.
Sweet Potato no to je jasné, že vánoce mají být trochu kýč. ![]()
Teda u nas se děti zhadaly, takže každé má svůj talířek se svíčkami. ![]()
Tak pekný advent!!!

slniecko To se bude dobře zapalovat![]()
slniecko jeeee
paradni!
continuity mas to moc hezke! Si pripadam jako krkoun, ze jsem nenabidla to listi, ale ja ho u sebe na zahrade take nemam. A kycovite mi to neprijde, o adventu na vkus moc nehrajeme a nas stromecek vypada jako dekorace z hrackarstvi, i ty ruzove labute a auta tam jsou![]()
Gatita růžovou labuť si vybralo dítě na trhu. Chudák, ta byla po měsíci zas někde, kde šlo něco koupit. Mela takovou radost, domu přijela úplně vyřízena a to jsme tam byli chvilku.
Gatita tu mahonii měla babička a letos to bylo v těch vazbách celkem často. Akorát to nikdo nenabízel ke koupi samotné a ja to samozřejmě chtěla.
Ale proč bys byla krkoun, ještě kdyz ji ještě k tomu ani nemáš? ![]()
continuity dneska jsme se s dcerou (a mrnetem) vracely do Prahy pres Cerny Most a shodly jsme se, jak by bylo krasny jit se jen tak podivat do Ikey, koupit nejaky svicky a vanocni blbosti... a pak jsme se teda ujistily, ze by tam byla spousta lidi, fronty u pokladen a zadny misto na parkovani a ze hrozny jsou kysely ![]()
slniecko
Parádní!! Ten můj "nahaž na svíčky do doma najdeš" už taky čeká na zapálení....

Garfie to je cely ale moc krásný ![]()
Garfie nahaž je krásný moc! Za mě vítěz :)
Ty červené muchomůrky na ty adventní věnce někde přibalovali k nákupu? Viděla jsem to za včerejšek snad desetkrát, i tady se objevily. Dřív jsem si toho nevšimla ![]()
Nic proti, sama mám elektrické muchomůrky na stromeček, ale že je jich najednou tolik? Letos byla obecně dobrá houbová sezóna ![]()
Garfie To je moc hezké.
Ale jako adventní věnec by mi to doma neprošlo. Sice to chvíli vypadalo, že dítě do věnce zakomponuje i kočičí hračky a lichou ponožku, ale chvojí být musí. Nakonec ale zůstala u klasiky.
Ty poschoďové svíčky se mi nelíbí. Jenže chtěla bílé a jiné neměli.

Pinot Noir já už je mám asi 20 let a davam je tam kazdej rok
Vetsinou teda na ten venkovní na dvere
akorat tu tasku s vecma na věnec hledám marne už od rána :-(
zarovky mam taky, z predlonska ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY