barbucha jezis neboj! A o tom clanku nebudeme mluvit. Ja si ho nevymyslela
Sraz v Brně - neparfémový
Manzel prijel na vikend ze sluzebky v Brne a vypada to, ze proti planu tam bude jeste 2 tydny misto jednoho a mozna by pak koncil uz vectvrtek. Takze tise pomyslim na to, ze bych mu vnukla myslenku, ze bychom si pak mohli odpocinout pres prodlouzeny vikend v Olomouci ![]()
Kokoska dobrý nápad!
Makara ted jeste to dotahnout do konce, uvidime.
Kokoska No ale to zní velmi dobře!!! :-)
Garfie jaky planujete program na tu sobotu?
Kokoska Žádné plány ještě nejsou, záleží taky na tom, kdy se sejdeme, jediná jistota je večerní hospoda!
Já myslím, že nějaká procházka spojená s Arcidiecézním muzeem a Přemyslovský palác, věž Sv. Mořice, nebo sv. Michal, kde se dá jít na věž i do podzemí...uvidíme, zatím je otevřená debata.
Garfie tak jo, snad to vyjde.
Ta procházka zní dobře. Datum výletu se skoro kryje s výročím zabití Václava III., pomotat se v těch místech zrovna v tu dobu mi tak přijde velmi vhodné ![]()
Tak to vypada, ze se v Olomouci uvidime! ![]()
Kokoska Jupí! ![]()
Garfie budeme tam uz v patek, muz pocita s tim, ze v sobotu bude ponechan svemu osudu. Tak jen pak potrebuju vedet cas a misto srazu.
Kokoska
Paráda. V pátek je na náměstí u Sv. Trojice koncert Blues Power a Event Jazz, tak zajděte, stejně budete určitě někde poblíž na večeři. :-)
Garfie dik za tip!
až se bude plánovat program výjezdního zasedání![]()
edit: ale spíš pro cestující autem
Prosím pěkně, tu to nějak utichlo.. Jak nakonec s ubytováním Olomouc? Kde budete většina spát? Volám také svou potenciální spolubydlu razorblade - mám se do toho nějak vložit a hledat?
a ja jsem o splubydlici prisla, protoze Fakirka nejede, takze chcete me![]()
Pavlena ja mam na bookingu slevy tak to klidne booknu ja. Jen teda nevim kde
barbucha Tak už vím termín pohřbu a jak jsem tak nějak tušila, do Olomouce nepojedu. Užijte si to tam, budu na vás myslet.
999 to je škoda![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my