Jiná Realita Já ti rozumim, ale přenes se přes to, pitomci co se budou vypisovat na internetech by si našli stejně něco jinýho. Ta práce, čas a crcání s tim by mě teda taky štvaly, ale ber to zlehka![]()
Stěžovací vlákno
Naštval ma hokej ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale chladnička už ide, tak aspoň čosi.
Já jsem asi hrozně neempatická, nepraktická, špatná hostitelka a organizátorka a mimózní, ale neumím si představit, že by mi absence dortu zkazila oslavu, natož den, ten bych maximálně zkazila tý cukrářský umělkyni, ale jinak? Mávnu rukou a čau
hehe, to si rikam celou dobu ![]()
jinx Překládám si to tak, že chápeš že dort mi dolce vita nedělá, ne to větičku o mimóze![]()
Vytopilo nas. 
Toto urobil syn fotku ked isiel z domu do dedny.
Uz sme vsetko utreli, vycerpali vodu. Ten lejak trval asi 15 minut. Dokonca krupy a strasny vichor nam asi pohol tasky okolo komina a zatiekol. Kurna to bola supa. Teraz sa susime , a tesime ze sa nic horsie nestalo. Sranda je ze dcera odchadzala ked to zacalo a o 4 km dalej v meste nic. Mame plne rezervoare vody a zahradu som este nevidela.
![]()
Jiná Realita je mi to luto, ale ta cukrarka to skazila, tak nech si nesie nasledky. Kasli na tortu a uzi si den. Hlavne dobru naladu. To das. ![]()
Janulik03 fuha,tak to nezavidim.U nas sice konecne prsalo,ale tak normalne,asi sa to vyblaznilo u vas.Nech sa vam rychlo vsetko vyschne a skody nie su velke.
Janulik03 A tady ni kapka, cela terasa pripazena, pac nejsem sto ji zalejt a nezaleju, v tu ranu by prislo tohle!![]()
Mutziputzi len zalej, hore uz nemoze byt vody pre vas.
Muz zacal opravovat doobeda studnu a obkladat kamenmi. Tak preto to prislo, uplne ho to zalialo. ![]()
Janulik03 U nás ani kapka. Po naší cestě se nedá jít, jak je vyprahlá a práší. Lituju lidi, co bydlí dole u cesty, protože jak projede auto, žerou prach.
Les je utahaný, suchý, nějak nevoní. Večer by mělo pršet, ale ne u nás. Mraky se před námi mají rozdělit a z obou stran nás minout.![]()
Dadoo aj my sme cakali na dazd. Vcera krupy, dnes kombinacia. Je to pocasie vrtkave.
Janulik03 ajaj, dest zavidim, to vytopeni uz moc ne, tak hlavne, ze to nejsou velky skody. Nam minule poskodily strechu kroupy a taky nam trochu zateklo, je to spraveny, ale asi dlouho nevyzkousime, jestli dobre.
Predpoved na pristi tejden ![]()

Janulik03 no to je peklo:-( místo aby se to rozdělilo všude rovnoměrně, tak to spadne na jednom místě:-(( u nás taky předpovědi hlásily déšť.. asi to ale všecko spadlo u vás![]()
Janulik03 No lituju, znám to dobře, my bydlíme tak hloupě, že tvoříme spád pro celou ulici a náš malý kanál přívalové deště tradičně nezvládá, takže vodu v garáži a ve sklepě mívám vcelku běžně, pochopitelně pokaždé, když je chlap někde mimo domov :-/ Tady se bouřky prohání okolo už druhý den a u nás ani kapka!
Ježiš to jsem si zas naběhla. Posílám zeťovi fotky z dnešního pěknýho odpoledne na náplavce a odměnou mi je nerudná odpověď: ty se jako nedíváš na Eurovizi?!
Já úplně zapomněla, jak to tam u nich žerou. Tak jsem se zastyděla a TV pustila... abych byla v obraze. A teď si připadám jak pako, když mi tady jede ten přitroublej popík
a na Skypu přistávaj zprávy o jejich favoritech. Božemuj, já to snad budu muset sledovat až do konce! ![]()
barbucha muj muz taky nechape,ze to nesleduju.
A pred chvilkou na me volal at se jdu kouknout na Cecha.![]()
pak sem hned zas utekla.
barbucha tak nezapomeň, že třeba taková ABBA by bez nich nebyla
(taky bych na to ale nekoukala!)
hoď nějaký fotky z tý náplafky!
barbucha na co že to? my koukáme na Vetřelce![]()
barbucha a na co se jako máš koukat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.