Stěžovací vlákno
No na tu šílenou Eurovizi přece ![]()
barbucha myslela jsem co jako na ní dávaj
SunEclipse neruš! ![]()
Jiná Realita My jsme vloni objednali dort na tátovy kulaté a vysoké narozeniny, bylo domluveno přesně, kdy ho vyzvedneme (cestou z Prahy na oslavu). Majitelka pekárny, zeťova známá, den před tím odjížděla do zahraničí a měla nám to vydat prodavačka v cukrárně. Přijeli jsme tam, zamknuto, nikde nikdo, telefon nebrala. Na*ratý zeť volal majitelce, kterou vzbudil, ta volala prodavačce, bez výsledku. Nezbylo než koupit dva menší náhradní dorty v jiné cukrárně. Prodavačka dostala výpověď, protože ten den takhle vyšplouchla nejen nás.
Jinak se teda divím, když máte ve firmě profi pekařky, proč nevyužijete je? I kdyby to pekly mimo pracovní povinnosti, nějakou odměnou by se jim to dalo zaplatit?
Dám to do "fotek" trochu.
Janulik03 To je mi tě líto! U nás pršelo chvilku, takový jemný májový deštík. Jenže by to potřebovalo tak týden, sucho je hrozný.
Správně! Zrovna sem musela rozebírat klady a zápory jednotlivejch participantů. uf! jeden horší než druhej!
Janulik03 jezisi, mesiac neprsi a potom to cele spadne za 15 minut? drzim palce nech sa z toho rychlo spamatate.
tak sem si to vygooglila...![]()
SunEclipse
proc to delas? ted uz teprve neusnes.
Kokoska no protože to mělo být překvapení a navíc byly dlouho nemocné, práci za pět jich dělaly tři, a nechtěla jsem žádnou otravovat tím, že bude ještě celý den šmudlit dort.
ale ok, akce dopadla myslím skvěle i bez něj. necítím nohy
někteří tedy zítra nebudou asi cítit celé tělo ![]()
Jiná Realita třeba já, dala jsem si pětadvacet...(km)
Catherinne já ne, ale mám pocit, že aspoň 15 určitě
teď se tady dohodlávám jít se odlíčit a učesat a jít spát a nějak nejsem schopna vstát ![]()
Jiná Realita tak šup, šup...já jen zuby
jinx Překládám si to tak, že chápeš že dort mi dolce vita nedělá, ne to větičku o mimóze
no jasne
az ted vidim, jak je ta veta dvojsmyslna
barbucha Potvrzuju, že v Portugalsku Eurovizi žerou neskutečně. Teď jsme tam týden byli a Lisabon je z ní hotovej.
Tak ale bylo to teď u nich, to celkem chápu. Ovšem Švédi to sledujou ať se to koná kdekoliv, seděj přilepený u televize, fackujou se vo vstupenky na ty lokální předkola... hlasujou, sázej na vítěze... je to vždycky událost - a přitom taková kravina!
Ten portugalskej Sobral byl ale dobrej, naštěstí se úplně vymykal (jo, po pár letech jsem dost v obraze) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.