rozarka hemnes? Na ten si taky brousím zuby, já se nemůžu rozhodnout jak to tam rozmístim a oni mi to vyprodaj zatim
Stěžovací vlákno
Ounz Dnes som si na teba spomenula v Lidli![]()

Ounz Hemnes,samozřejmě! Tablet se přizpůsobil parfumánii,asi
.
paktofonika no! Takovýhle u nás nemaj (já si na tebe taky dneska vzpomněla při nákupu - všechno zralý
)
rozarka podvědomí pracuje :)
Kokoska Inglot ma spoustu neutralnich odstinu prave.
Karja Zalezi na jaky, z prirodnich mam PuroBio (ten nejsvetlejsi) a je fajn, jinak mam jeste od BHCosmetics tu jejich petku (z Pro rady, ale prodava se i tady). Coleur Caramel je super, ale ma malo odstinu. Mineralni (pudrovej) korektor mam od Anabelle minerals a je super
Solathis PuroBio mam taky na tvoje doporuceni, ale chce to vic kryci. Jojo, myslim, ze ten anabelle minerals jsi mi doporucovala, ale v bioo.cz v kotve mi rikali, ze mineralni mi moc kryt nebudou a ja zas nemuzu po ranu delat nejaky velky liceni, abych si s tim mineralnim vyhrala. No kdyztak budu vrstvit to purobio.
Karja Ta Annabelle kryje výborně, zkusím si zítra udělat čas a něco zkusit schovat (ale já mám teď sice kopečky, ale v barvě kůže - to ty moje věčný experimenty).
Zitra statnicuju
uceni jsem skrze mimino moc nedala, doufam v zazrak a bojim se, hodne se bojim...
rasaNori to dáš! My ti tady budeme všichni držet palce a seš hustá, jak to zvládáš všechno v běhu!
Isca - jsme taky zpracovatelé, já se to snažím obejít jen přesně stanoveným souhlasem, nevím jestli to stačí, snad jo. Do zpracovatelských smluv se mi nechce něco přes 1500 smluv. Jeden správce mi poslal 7 str.elaborát. Proto jsem hudřila.
rasaNori Neboj, víš kolik lidí odtud ti bude držet palce?
rasaNori držím palce!
Pozri, pred jednou technickou fakultou v BA je na chodníku nápis: "Päť rokov srandy, pätnásť minút hanby a navždy inžinier!!!"
Tak na to mysli, bude dobre. Ja som štátnicovala 2 dni po svadbe, myslím, že som prešla hlavne kvôli tomu, že som komisii doniesla zvyšok svadobnej torty (no a mala som slušný priemer, tak asi vedeli, že ma nevypúšťajú do priestoru v stave Tabula rasa....)
Zbytek kruhu to bude mit za sebou uz dneska, to je to moje vyvdane prijmeni![]()
rasaNori Držím palce, veľa šťastia! Obdivuhodne všetko zvládaš, štátnice dáš ![]()
rasaNori "Päť rokov srandy, pätnásť minút hanby a navždy inžinier!!!"
lol, ale to tak nějak sedí
Václav jde několika kolegyním ohledně GDPR na ruku![]()
Mutziputzi já zatim v mailu sleduju, jak to mají vymyšlený eshopy:D jsem to všechno poctivě proklikala, aj teda ty hnusný výhružný (dost nechápu co si to dovolujou:-( a povětšinou mají předvyplněný-zakliknutý souhlasy se zasíláním reklamních sdělení, který ze zásady nikde nikomu nedávám. prostě opět si z toho udělali pastičku na hejly nic víc![]()
viktorka_od splavu Některý eshopy měly ten souhlas spojenej s VOP, takžes ho možná dala ani nevíš jak, některý zas svojí databázi prodávaj, neřikej mi, že třeba na Answear například nevyužila 200,- za upsání se k newsletterům, myslim, že to aby člověk nikdy nedostal žádnej reklamní canc je nadlidskej výkon.
Já je mam všechny automaticky do spamu a reklam, schránku mi to nezefláká a neřešim, tim pádem ani nevim kdo mi vyhrožuje a kdo poníženě žádá![]()
Mutziputzi no tak samozřejmě:-) ale jde o princip, žejo:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.