999 Myslím si že predavačky by ti ich vrátili. Mala som dojem že v Cos sú veľmi príjemné a ochotné predavačky. Ale možno som tiež naivka. Skôr si myslím že keď ta pani uvidela tak sa zľakla alebo svedomie a radšej ti ich vrátila. No hlavne že sa našli.
Stěžovací vlákno
Lamicka Jsem ráda, že je mám zpět, budu věřit tomu, že jsou lidi v podstatě hodný :-).
paktofonika Taky si myslim, že by mi je prodavačky vrátily... A máš asi pravdu i s tím, že se ta ženská lekla, když mě viděla brát schody po dvou...
999 Ja si nemyslim, ze by ti je nevratily, myslela jsem, ze dotycna tak premejslela, mozna. Taky co by s nima delaly, Praha je mala, mne by strach nedovolil v nich vylezt, ze te potkam a doma je clovek vyuzije leda na krajeni cibule, na to mi staci Ray-Bany co mi Fanous vohryzal nohu![]()
Mutziputzi Kor když mě prodavači z COS zdraví i na ulici :-).
999 doma je clovek vyuzije leda na krajeni cibule, na to mi staci Ray-Bany co mi Fanous vohryzal nohu
![]()
Když se tady mluví o těch souhlasech, tak dnes mi přišela z jednoho e-shopu žádost o nesouhlas. Když nebudu nesouhlasit, bude to považováno za souhlas a moje údaje si nechají.
Nevím, co si o tom mám myslet. ![]()
Bledule Jdou na to fikane ![]()
A ja si jdu postezovat, ze jsem neprozretelne klikla na diskuzi pod fotkama z kralovsky svatby (no, guity pleasure, ja vedela, jak to bude vypadat) a jako wtf...napriklad -
Nechci malovat čerta na zeď, ale aby se jednou Harrymu nenarodil bubák. Geny jsou geny
nebo
Včera říkali ve zprávách, že královna z toho nebyla moc nadšená. No..ani se jí nedivím. Vnuk si bere muslimskou komediantku. Maminka vypadá, že včera slezla ze stromu. No asi už v Anglii nejsou bílá děvčata. Od teď i královna bude muset nosit burku. Je to k smíchu. To Diana byla opravdu dáma. ale totok? No..Proti gustu žádný dyšputát. Zase se narodí teroristi. Postavte jim tam ještě angláni pár mešit. Ať z toho mají radost-....
![]()
Hrozně fikaně. Chtějí, abych napsala mail, kde vypíší
jméno, příjmení, titul, kontaktní nebo fakturační adresu, telefon, email, popř. datum narození
A napíšu, že nesouhlasím, aby si ty údaje nechali. ![]()
Setare
jméno, příjmení, titul, kontaktní nebo fakturační adresu, telefon, email, popř. datum narození
geniální
Setare
![]()
![]()
Bledule prosim te, jestli to neni eshop s necim explicitnim, to mi rekni kdo to je?![]()
Mutziputzi Jedná internetová lékárna.
Potrefenáhusa To mě překvapuje, že si ty i Mutziputzi myslíte, že by si je nechaly prodavačky... Já jsem asi naivní :-).
Mně jednou vrátila peněženku s doklady paní, která ji našla v autobuse, dala ji řidiči, jenže pak slyšela, jak se o peněžence řidič baví s kamarádem a raději si ji vyžádala zpátky. Složitě mě následující pracovní den vypátrala a všechno vrátila. Možná jsi naivní, ale já taky, jsem poctivka na vracení, tak bych to čekala i od ostatních.
999 já myslím, že nechat si nalezenou věc (o které vlastně vůbec netušíš komu patří a může se zdát že "nikomu") a okrást konkrétního člověka z masa a kostí, kterého osobně vidíš, je prostě rozdíl. kdyby tě nepotkala, tak si je nechá, ale tím že najednou dostaly "opravdovou majitelku" tak svědomí nedalo. plus možná iracionální strach z odhalení? jakože se na ni podíváš a poznáš, že to byla ona:-)
Kdo nekoukáte, pusťte si pak zpětně Čt1 Infiltraci ![]()
Bledule to uz je pomalu na nahlaseni na kontrolni urad, ne??
Setare to asi nebudou mestsi liberalove...
a kde se jim v tech uvahach vzali ti muslimove, burky a teroristi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.