Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. května 2018 17:09

999 Myslím si že predavačky by ti ich vrátili. Mala som dojem že v Cos sú veľmi príjemné a ochotné predavačky. Ale možno som tiež naivka. Skôr si myslím že keď ta pani uvidela tak sa zľakla alebo svedomie a radšej ti ich vrátila. No hlavne že sa našli. 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 21. května 2018 17:10

Lamicka  Jsem ráda, že je mám zpět, budu věřit tomu, že jsou lidi v podstatě hodný :-).

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 21. května 2018 17:13

paktofonika Taky si myslim, že by mi je prodavačky vrátily... A máš asi pravdu i s tím, že se ta ženská lekla, když mě viděla brát schody po dvou...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. května 2018 17:26

999 Ja si nemyslim, ze by ti je nevratily, myslela jsem, ze dotycna tak premejslela, mozna. Taky co by s nima delaly, Praha je mala, mne by strach nedovolil v nich vylezt, ze te potkam a doma je clovek vyuzije leda na krajeni cibule, na to mi staci Ray-Bany co mi Fanous vohryzal nohu

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 21. května 2018 17:31

Mutziputzi Kor když mě prodavači z COS zdraví i na ulici :-).

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 21. května 2018 17:41
Reakce na Mutziputzi:

999  doma je clovek vyuzije leda na krajeni cibule, na to mi staci Ray-Bany co mi Fanous vohryzal nohu

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. května 2018 17:55

Když se tady mluví o těch souhlasech, tak dnes mi přišela z jednoho e-shopu žádost o nesouhlas. Když nebudu nesouhlasit, bude to považováno za souhlas a moje údaje si nechají. 

Nevím, co si o tom mám myslet. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 21. května 2018 19:27

Bledule Jdou na to fikane 

A ja si jdu postezovat, ze jsem neprozretelne klikla na diskuzi pod fotkama z kralovsky svatby (no, guity pleasure, ja vedela, jak to bude vypadat) a jako wtf...napriklad -

Nechci malovat čerta na zeď, ale aby se jednou Harrymu nenarodil bubák. Geny jsou geny

nebo

Včera říkali ve zprávách, že královna z toho nebyla moc nadšená. No..ani se jí nedivím. Vnuk si bere muslimskou komediantku. Maminka vypadá, že včera slezla ze stromu. No asi už v Anglii nejsou bílá děvčata. Od teď i královna bude muset nosit burku. Je to k smíchu. To Diana byla opravdu dáma. ale totok? No..Proti gustu žádný dyšputát. Zase se narodí teroristi. Postavte jim tam ještě angláni pár mešit. Ať z toho mají radost-....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. května 2018 19:36

Setare 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. května 2018 19:40

Setare   

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. května 2018 19:46

Setare  

Hrozně fikaně. Chtějí, abych napsala mail, kde vypíší 

jméno, příjmení, titul, kontaktní nebo fakturační adresu, telefon, email, popř. datum narození 

A napíšu, že nesouhlasím, aby si ty údaje nechali.  

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. května 2018 19:48
Reakce na Bledule:

Setare  

jméno, příjmení, titul, kontaktní nebo fakturační adresu, telefon, email, popř. datum narození 

geniální

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 21. května 2018 20:03
Reakce na Bledule:

Setare  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. května 2018 20:07

Bledule prosim te, jestli to neni eshop s necim explicitnim, to mi rekni kdo to je?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. května 2018 20:19

Mutziputzi Jedná internetová lékárna. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2018 21:19
Reakce na 999:

Potrefenáhusa To mě překvapuje, že si ty i Mutziputzi myslíte, že by si je nechaly prodavačky... Já jsem asi naivní :-).

​Mně jednou vrátila peněženku s doklady paní, která ji našla v autobuse, dala ji řidiči, jenže pak slyšela, jak se o peněžence řidič baví s kamarádem a raději si ji vyžádala zpátky. Složitě mě následující pracovní den vypátrala a všechno vrátila. Možná jsi naivní, ale já taky, jsem poctivka na vracení, tak bych to čekala i od ostatních.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. května 2018 21:34

999 já myslím, že nechat si nalezenou věc (o které vlastně vůbec netušíš komu patří a může se zdát že "nikomu") a okrást konkrétního člověka z masa a kostí, kterého osobně vidíš, je prostě rozdíl. kdyby tě nepotkala, tak si je nechá, ale tím že najednou dostaly "opravdovou majitelku" tak svědomí nedalo. plus možná iracionální strach z odhalení? jakože se na ni podíváš a poznáš, že to byla ona:-)

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 21. května 2018 21:34

Kdo nekoukáte, pusťte si pak zpětně Čt1 Infiltraci 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 22. května 2018 06:39

Bledule to uz je pomalu na nahlaseni na kontrolni urad, ne??

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 22. května 2018 06:43

Setare to asi nebudou mestsi liberalove...

a kde se jim v tech uvahach vzali ti muslimove, burky a teroristi?