Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 25. srpna 2019 22:38

Karja Jo, to hřiště je krásný. Tak jako chcíp tam pes, to jo. Mě překvapuje, že vůbec nevyužívají tu řeku, přesně tam vidím dřevěný lázně, hřiště, kemp, letní kavárnu... 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 25. srpna 2019 22:38

999 :-Dty jo, tak to smekam, to jsi me dostala! Co se jeste nedozvime o tobe!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 25. srpna 2019 22:45

andulka01 Nevim, jako dostupnost z Prahy je dobra, tam by to nevazlo. ale mne prijde, ze mistni se moc v te rece koupat nechteji, asi ze to bylo driv spinavy???Ono taky zalezi, jak moc mas atraktivni to bezprostredni okoli, coz nevim, zas tak moc to tam neznam. Ale treba u nas jako pro turismus chcipl pes, popojedes o 8 km do vedlejsi vesnice a tam je kazda druha chalupa k pronajmu a plna, a to jen, ze uz odtamtud muzes vyrazit rovnou na stezky na pesi vylet bez nejakyho presunu. Takze nekdy rozhodujou fakt detaily...

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 25. srpna 2019 22:45

rasaNori 

My ji měli naproti Zlenicím... stavěl ji ještě můj děda před válkou, taky to byla původně jakože nějaká osada (jméno si nepamatuju)... dědovy karikatury ostatních osadníků v místní hospodě visej doteď. Chodím tam z nostalgie taky, a taky proto, že je tam kolem řeky prostě krásná trasa

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 25. srpna 2019 22:57

barbucha tak to je kousek:) skoro bych se tam zase vydala tedkon. 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 09:06

Karja Asi přijdeš o funkci

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 09:23

Sweet Potato Co, nejakej prusvih mam?

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 10:38

barbucha rasaNori nasi meli chatu taky na Sazave, v Lukach po Mednikem. Odrena kolena a urazene palce pamatuju velmi dobre :) Ja jsem jezdivala na nafukovacim lehatku, vysla jsem proti proudu smerem k Zampachu a jela az na Piska. Jezdila jsem celej den, na chate jsem se stavovala jen na jidlo a pozdravit pri pruchodu okolo :) 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 10:42

Friga 

Jo, nafukovací lehátko, to byl základ!

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 11:04

Friga hele a primo u reky nebo ve vesnici? Treba se zname osobne:D

Offline ankou
258 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 11:12

barbucha Šmarjá, Zlenice! Četla/viděla jsi Zločin na Zlenicích hradě? Já se tam vždycky bála chodit!

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 11:48

rasaNori u reky, v osade Dakota, primo pod vesnici. Jmeno chaty napisu kdyztak do sz :)

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 11:59

barbucha muselo byt gumotextilni, ty bezny z tenky gumy se hned na tech sutrech prodrely :) lehavala jsem na brise a padlovala rukama. Kdyz mi v perejich sjely nohy na stranu, tak jsem pak mela strasne omlaceny nohy, ale ja to jezdeni milovala

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 12:22
Reakce na ankou:

barbucha Šmarjá, Zlenice! Četla/viděla jsi Zločin na Zlenicích hradě? Já se tam vždycky bála chodit!

​Samozřejmě, knihu jsme měli právě na chatě ještě prvorepublikový vydání! Pravděpodobně zakoupil, jako příhodně tematický, děda... a ten děj a umístění mě inspirovalo k lezení po zříceninách a hradech... 

Chata byla kousek proti proudu nad Zlenicema, na druhým břehu, naproti na kopci byla zřícenina Stará Dubá... na Hlásku (Zlenice) jsme lezli furt... pozdějc jsem hledala (a našla) i Mrač... o Šternberku a dalších ani nemluvě. V tom prostředí to byla inspirativní kniha!

Friga 

Hele když já jsem ještě jezdila na matraci, tak byly jenom ty gumotextilní!

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:05

barbucha úplně jsem si vybavila, jak ta nafouknutá matračka na sluníčku voněla

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:09

Potrefenáhusa Jó

A nejlepší byly ty trojdílné, co se z nich dalo udělat sedátko.

Naši je vždycky na konci dovolené v Rumunsku prodali nebo směnili.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:24

Sweet Potato jinak k tomu potkávání - jsem si říkala, jak bych tě oslovila na těch lázních, ahoj, já jsem V., nejsi ty Sweet potato?? pro přehled, naši psi se v pátek očichali na Malý Skále, zjistily jsme to z IG andulka01 jeli jsme ozkoušet Jizeru, tedy hlavně jestli vydrží pes v lodi a též jsme šli párkrát pěšky, ale byla to fakt paráda!

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:30

Vilemina  V tomto případě bych to na tvém místě asi vzala takticky přes pejska. 

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:32

barbucha S těmi Zlenicemi mi připomínáš jednu zimní pracovní výpravu. Začala tak, že šéf přišel na Hlavák o dvě hodiny později (naštěstí to jezdí furt). Šli jsme pěšky z Mirošovic do Čtyřkol, kolem Zlenic, hrozně to klouzalo, furt jsem padala a byla zima. No, zaplacené jsem to dostala, tak si neztěžuju

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:35

Sweet Potato éé, chrchly chrchly, není to náhodou netopýrka? :-)