Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:41

brrr 

V zimě asi nic moc... tam se dobře chodí v létě, kdy jsou otevřený všechny venkovní hospůdky, nejlépe hned u řeky

Super je Kormorán ve Zlenicích a hned naproti Baštírna u starý plovárny (která jako by vypadla z Rozmarnýho léta) - mezi nima funguje převozník, ale nesmí příliš času strávit v tý který osvěžovně, pak to bejvá docela sranda

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:43
@barbucha Na té plovárně byl i archeologický výzkum :-)
Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:43

Potrefenáhusa No pořád mi to přijde ta lepší varianta, chrchly chrchly potrefená huso

(Navíc nemusí celá rodina a všichni známí vědět o mé virtuální bramborové existenci)

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:44
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:46

Sweet Potato na to člověk rozhodně nemohl pamatovat při vymejšlení nicku, že by někdy mohl někoho potkat v reálu!

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:47

Sweet Potato přes psa asi jo, páč já jsem plachá

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 13:52

barbucha no vidis, to me nenapadlo!  My jsme meli stary matracky jeste po mame a segre, pak po roce 2000 uz byly dost jety a ty gumotextilni se tehdy strasne blbe shanely. Si pamatuju, jak jsme se ruzne vyptavali v obchodech a tam rikali, ze nemaj a ty gumovy prece dobre drzi. Nechteli verit, ze na Sazavu nejsou delany :) 

Na Starou Dubou jsme chodivali v puberte s brachou na vandr a taky na Zboreny Kostelec. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 14:06
Reakce na Ginger:

Tulipe a jake sortky mas? Nevadi treba pri behani? Ja mam pochybnosti, jestli vsechny ty vrstvy nakonec neomezuji v pohybu. 

​ty moje jsou docela hi-tech od Peak Performance, hřejou, přitom úplně tenoucky 

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 14:11

barbucha To je dobrej tip, díky.

Sázavu jsem jela mockrát, jako teenager. Jen ty Stvořidla ne, takže se těším na jarní vodu. Taky spousta vandrů v okolí, mám u ní část příbuzenstva. Výlet na Stvořidla byla taková připomínka s plánováním vod na příští rok. Jinak teda kemp na Stvořidlech narvanej a to panoptikum... přeřvávání skupiny s kytarou a skupiny se spotify, tůrování fichtlů ve dvě ráno, totálně na plech neuvěřitelně sprostej tramp a podobné libůstky included. Příště bez auta a zalízt někam do lesa :-)

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 15:07

Friga v pohode. Jestli si z Dakoty tak jmeno chaty neni nutne:) vim akorat z OSK, taky primo pod Jilovym:D my mivali ty modre kosoctvercove z gumotextilie, boze az se dostanu k fotkam hned je narvu do retrovlakna:) koncivali jsme primo u nas v zatoce vzdy,tam byvalo vody dost... 

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 15:09

Sweet Potato

Potrefenáhusa me takhle ulovila ziginka, a muz se potom vyptaval cemu ze se tak smeju:) no nepriznala jsem se... 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 15:13

rasaNori já sem ulovila pirka :-) teda dzizisketu

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 15:18

Potrefenáhusa hele ale kvuli psa:D dodnes ji obdivuju za odvahu se ozvat. Ja bych byla asi srab:) 

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 15:26

rasaNori jasne :) ta OSK je az za Piskama, ze jo? Tam skutecne nikoho neznam, ja znam jen par lidi z okolnich osad, ale za Piskama nikoho. Jednou jsem tam tudy sla, kdyz jsem za Piskama prejela tu skalu, okolo ktery se neda projit podel reky a musela splhat s matrackou az na kopec do vesnice :) 

edit: ja jsem v Dakote nemela vrstevnika, takze jsem si hrala s deckama z ruznych osad, proto jsem si rikala, ze jestli jsi taky dost behala vsude mozne, ze jsme se mohly potkat :)

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 15:48

Potrefenáhusa a já si stěžuju, že jsme se onehdá minuly :-)

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 15:53

Vilemina to bylo vo fous

na nás se tak culila nějaká holka v sobotu na Křivoklátě, že jsem docela trnula (všichni zaprasený z lesa po sběru hub a tak)

(i když možná jsme úsměvnej cirkus, aniž by nás někdo poznal)

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 17:07

Friga jj az za Piskama. Prave ze tam byly skaly z obou stran takze bud po rece nebo pekne nahoru do kopce. My tam prestali jezdit kdyz me bylo nejakych 14, co si tak pamatuju. A moc mi to tam nechybi abych se priznala:) takze jedine ze bychom se potkaly na nakupu v samosce, na to jsme my decka byly rodicum dobre, na tyhlety nakupni vypravy:D

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 17:10
Reakce na Sweet Potato:

Potrefenáhusa No pořád mi to přijde ta lepší varianta, chrchly chrchly potrefená huso

(Navíc nemusí celá rodina a všichni známí vědět o mé virtuální bramborové existenci)

​no, já sem na tohle chrchly chrchy, já sem Ounz, taky nesebrala odvahu

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 18:23

andulka01 Ten kemp je desnej, uplne desnej! Jako ackoliv je tam treba ta reka pekna, tak ja tam nejezdim uz ani na vylet, presne lidsky mraveniste s divnejma typama.. My jsme jezdili na vylet dal proti proudu do Smrcny, tam neni tolik lidi a kousek te reky je tam mnohem malebnejsi s tema kamenama a tak. Hlavne podzim je tam takovej kouzelnej...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. srpna 2019 19:57

Ounz a to byla skoda!