Kokoska Gellnerova Mně to teda vadí, ač AJ mluvím. Nechci se doma začít chovat jako Stašová na letišti v Ruzyni :-)...
Stěžovací vlákno
Stěžuju si na to, že tu nejsem schopná napsat příspěvek bez nutnosti tisíckrát se vrátit a opravit nesmysly, které zdejší editor vytváří. Normální slova mi vyměňuje za jiná, vkládá slova, která jsem nenapsala, zvěrstvo, které se děje, když chci do už napsaného textu vložit další slovo, ani nezmiňuju
Nikde jinde se mi to neděje.
Pinot Noir asi píšeš z tabletu nebo mobilu?
Tak Betty Urcite z mobilu, mne se to deje taky, proto jsem dost omezila delsi prispevky, pokud se sem zrovna nahodou nedostanu z pocitace.
Tak Betty z mobilu.
Tak máme koronavirus už v Rakousku, dotáhli ho tam dva mladí lidé z Lombardie :/ Ale to se dalo čekat, když došlo k takovému rozšíření v Itálii.
A to už měsíc máme v práci pořádný šrumec, protože stahujeme naše studenty z partnerských univerzit v Soulu, Milána, Singapuru, Pekingu... a oni mají v osnovách povinný výměnný semestr. Teď ho všichni přerušili v půlce (školy přerušily výuku, některé nabízejí online kurzy aspoň), ale bude to lahůdka řešit.
O jeeee.
A za chvíli u nás.
Tak samozřejmě. Tenhle rok, kdy už nebudu trávit veškerý volno se zřítelnicí, a kdy jsem si tedy hodlala udělat několik výletů i jinam... tak to vypadá, že jezdit se bude akorát tak z Prahy do Brna. A respirátory došly.
barbucha tak to hled jeste stihnout nez zjara d1 rozkopou![]()
Hned mi došlo že je to blbost, že se nedostanem ani do Brna ![]()
viktorka_od splavu vlaky jezdi . Zatím.
Stěžuju si na to, že tu nejsem schopná napsat příspěvek bez nutnosti tisíckrát se vrátit a opravit nesmysly, které zdejší editor vytváří. Normální slova mi vyměňuje za jiná, vkládá slova, která jsem nenapsala, zvěrstvo, které se děje, když chci do už napsaného textu vložit další slovo, ani nezmiňuju
Nikde jinde se mi to neděje.
Mne sa to deje takisto a hrozne ma to štve .
Lama_z_Lana viktorka_od splavu barbucha paktofonika Pinot Noir
ja ctu pozde, asi uz to popojelo, ale myslim, ze tohle: "ona ta vira v proste a cistoskvouci kamaradstvi mezi muzem a zenou je bohuzel jen nedostatek zkusenosti." pravda fakt neni. Mam minimalne tri, ctyri velmi dobry kamarady muze, nektery uz dost let, a nikdy zadna pritazlivost nikde nebyla. Myslim, ze muz a zena muzou byt super pratele, v pripade, ze se prave nepritahujou. Chovam se k nim velmi podobne jak k nejlepsim kamoskam, nekteri jsou vylozene nejlepsi kamaradi na ktery se muzu spolehnout na 100%. A nikdy nic nebude, vubec, to vim urcite.
Samozrejme jsem zazila i pratelstvi, kde je nejaka chemie a to pak nefunguje na te prave rovine. Predpokladam, ze Lama psala o svatbe kamarada, ktery spada do prvni skupiny? Pak mam taky zkusenost, ze mnoho (ne vsechny) techto zkusenosti je zavislych na sebevedomi dane osoby. Jeden z mych vys zminenych kamaradu mel kdysi holku, co nemohla vystat obecne jinou zenskou, tim padem ani me. Je to individualni samozrejme, v tomhle pripade byl problem u nic.
Netvrdim, ze nektery vykutaleny osoby si pod rouskou kamaradstvi brousi zuby na "kamarada".... jen si myslim, ze je mozne oboje.
999 čtu v nj a mám ráda něm. hudbu. plánuju začít koukat na nj filny a seriály.
to je na to nej, ja se puvodne docela dobre naucila diky cteni a telce! Pak uz to na stredni bylo maslo.
0zero7 shrnula jsi to do puntiku presne...![]()
Je to fakt o lidech. Pro odlehceni se mi dnes dostalo krasneho dukazu pratelstvi od jineho muze, nebot si kvuli me odebral 2 dcl krve, pac kdyz je odebiral mne, tak to se mnou po par mililitrech normalne svihlo
a tu krev jsem potrebovala kvuli praci. A jeho pritelkyne me naopak miluje ![]()
Takze si stezuju, ze jsem mekka, pac mi obery nikdy zadnej problem nedelaly!
Lama_z_Lana Dik, no tak super, ja tady krev darovat nesmim, protoze nemam obcanstvi, grrrrr.
Lama_z_Lana ježiš to vůbec, jen, že někteří blbci (a i někteří ne-blbci) tě můžou považovat za snadno dostupnou? popřípadě i ty potenciální kámošky? mně se takhle stalo v jedné skupině známých, se kterýma jsem se úplně normálně bavila (dle mého), bez rozdílu mezi chlapama a ženskýma, resp. ta mužská témata mi připadala zajímavější (a furt mi přijde o hodně zajímavější debata o autech než o makeupech:-)), že jeden z nich měl takovýhle pomýlený dojem, který se rozhodně nezakládal na ničem reálným, nicméně vostuda (jeho) a zbytečný mrzení
no tak to je snad jeho problem, fakt reci o povesti jsou uplne mimo! chjo
Pinot Noir Zdejší editor? Něco takového existuje?
Sweet Potato zrejme nejaky androidi vynalez, taky nic nepozoruju
Sweet Potato Editor se rika i tomu psacimu oknu.
Solathis Aha. I tak mi nikdo nic nepřepisuje. Za případné chyby nesu plnou zodpovědnost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.