Bledule no to nemyslíš vážně, jaký nemám možnost odporu???
Stěžovací vlákno
stes to je spatnou vychovou. Clovek je naucenej byt ke starsim vstricny a uctivy a pomahat a nez se nadeje, dela nekterym poskoka.
@potrefenahusa Znam jednoho, co se narodil 23.12. A jmenuje se Adam...
Tak já znám Adama, co je 24. Pomsta rodičů!
ja som dietatu chcela dat meno tak aby mal rozdiel medzi narodeninami a meninami aspon 5-6 mesiacov. nakoniec ma iba 2 mesiace a nekryje sa to s velkymi sviatkami
a k tomu vozeniu - mama mala kedysi kamaratku ktora kazdeho vyuzila ako mohla. a nevedela vypadnut z navstevy. bola schopna stat v kabate pred vytahom na odchode a zadret ze popijme este trosku vina a tak tam stala vo dverach na pol ceste prec z poharom a nie a nie vypadnut. a teraz ku konkretnej historke:
boli kdesi na nejakej oslave a moj brat volal mame ze skoncili skor a ze ci ju odtial vyzdvihne. suhlasila ale telefonat zacula aj vyzirka. takze zacala otravovat ci by nehodili domov aj ju - velka obchadzka mimo trasu. a tak mama volala bratovi ci by teda hodil aj ju ak ma cas a niekam sa neponahla a on suhlasil a povedal o kolkej pride. nastal cas odchodu a vyzirka miesto toho aby sa rozlucila a isla zacala narychlo vyzierat jedlo a nalievat vino aby oslavencov co najviac vyzrala. mama ju medzitym stale nahanala ze uz musia ist lebo uz na nich caka vonku odvoz ktory vyvolaval kde tolko trcia. trvalo to asi 20-30 minut kym sa konecne dostavili k vozidlu. ked uz sa blizili k vyzirke domov tak sa brat pytal ci to staci na zastavku ktoru ma 3-5 minut od baraku ze u nich su same jednosmerky a musel by robit velku obchadzku. keby odmietla tak by ju hodil az domov ale ona suhlasila na tu zatavku. a po par dnoch sa mama dopocula ako ju vyzirka ohovara ze ju ani domov neodviezli!
bych rekla ze pokud jde o tchyni/ťrodinu manzela, je fakt lepsi tam proste nejezdit, nez se hadat. to by mel udelat jejich syn... v tomto pripade jakoz i mnoha podobnych se snazim drzet zasady “nemuzes-li pochvalit, mlc”
viktorka_od splavu jak měl udělat syn?? ty neumíš mluvit? tady koukam panuje v některejch ohledech středověk...
V bývalým pracovním kolektivu nás mělo 8 lidí narozeni v rozpětí 4 dnů. Všichni krásná beránčí povaha. Některé diskuze byly opravdová lahůdka. Zejména jeden kolega, ten chudák ode mě občas odcházel dopravázenej propiskou v zádech ![]()
Mutziputzi ja mluvit umim. ake kritizovat tchyni ci ji odporovat pred manzelem proste nebudu. vec osobniho rozhodnuti. ja muzu mrmlat ma svoje rodice i je poslat do haje, muj muz v zadnym pripade. a naopak.
Mutziputzi prdlajs středověk. Rodiče ale spíše skousnou nějakou nepříjemnost, odmítnutí od vlastního potomka, než od snachy. A manžel by se měl v první řadě starat o to, aby jeho ženu nikdo nezneužíval aby byla v pohodě a opečovaná. To se tak od gentlemanů čeká napříč staletími. A já na tom trvám i v současnosti![]()
Dadoo prazdniny se me bohuzel uz davno netykaji.
což mi připomíná, jak na každé třídní schůzce pančelky neopomněly zdůraznit, že prázdniny se jich netýkají a stejně něco ve škole dělají. Teď v pondělí dopoledne jsem musela s dcerou do školy pro vysvědčení (poslední vyučovací den jsme už byli na dovolené a dopředu to nechtěli dát). Takže v 10 dopoledne jsme se dobývaly do školy trapně předpokládajíc, že aspoň ten poslední prázdninový týden....přišla otevřít školnice v pyžamu a jinak škola prázdná :-)
viktorka_od splavu Dadoo to je mi vás líto v čem žijete, nechtěla bych potřebovat gentlemana, ani svýmu gentlemanovi bránit v mrmlání směrem k mým rodičům, pokud by se jimi cítil zneužíván či jinak nekomfortně, snad i do vašich rodin jednou dojde rovnost a svoboda![]()
MarcelaN Tos zas otevřela Pandořinu skříňku, s tím už jsem tady párkrát narazila![]()
Mutziputzi doufám, že ne. si ji klidně nech![]()
MarcelaN asi zalezi na konkretni skole, ucitele, ktere znam, opravdu posledni tyden prazdnin do skoly chodili. Asi ne na cely den, ale meli ruzne porady, pripravovali a kontrolovali pomucky apod.
viktorka_od splavu no nemyslíš vážně, že se tchyni nesmí a z druhý strany zakazuje říct křivýho slova
Zas ale na tobě dokážu líp pochopit arabky v burkách, ty taky určitě doufaj, že k nim nic nedorazí)))
Mutziputzi šmarjá ty diskuze mi nějak unikly, ale jako fakt...já v pondělí čuměla jak puk a v tv to dorazili prohlášením že jim zvýší platy ![]()
Kokoska To je zbytečný vysvětlovat. Madam má jasno a navíc jí žerou ty velký prachy.
MarcelaN platy bych jim určitě zvýšila, ale nutila bych je přísahat, že prázdniny, počet hodin v práci a placená domácí příprava jsou obrovskými benefity branže, učitelky mívaj ve zvyku vřeštět, že to jsou jenom tvrdě vydřený kompenzace za absolvovanej školní rok![]()
Kokoska jo to je možné, já jsem ráda že dcera tam skončila 9.třídu (ty pančelky tam byly fakt děs běs ve více směrech) a profesoři na nové škole v červnu na informativní schůzce vypadali normálně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje