nonemy To je smutné! Člověk pořád doufá, i když se to asi dalo čekat...
Stěžovací vlákno
Stěžuju si, že jsem uvízla v karanténě. Covid dorazil i k nám. Situace mezi mnou a mužem není dobrá, dá se říct, že je dokonce zlá. Bude to těžkých 14 dní. Nachystejte lopaty. Buď budeme zakopavat jeho a nebo mě
Fakirka Moc držím palce
Nemohli byste na těch 14 dní uzavřít nějaký pakt o neútočení?
Fakirka v každém případě ti přeji hodně štěstí, ve všech směrech
. Drž se.
andulka01 my neútočíme, my mlčíme. Už 3 měsíce.
Fakirka Drzim palce,at to co nejlip vydrzite. Ta nemoznost nekam vypadnout cloveku neprida.
Tak to je ta lepší varianta ![]()
Já teda umím mlčet docela dobře, tak mně by to nevadilo... ale držím palce a lopatu přichystám.
Fakirka uf, hodne sily
barbucha mě to doteď taky tak strašně moc nevadilo, když jsme se většinu dne neviděli. Teď to bude horší.
Prosím o radu. Ráno jsem volala dr.a objednal mě na testování v úterý, což je 5 dní od mužova testu. Teď se syn trasoval přes chytrou karanténu a přišel mu termín na test zítra. Co dělat? Máme se na to vykašlat a jít v to úterý nebo někam volat?
Edit: tak se to vyřešilo samo
To asi jo... ale tak 14 dní se přežít dá. Máte aspoň velkej byt? ![]()
barbucha 4+1. Ale jedná místnost z toho je šatna. Muž si odtahl veslovaci trenažér na balkón a zahájil suchou přípravu na cyklosezonu. Snad bude veslovat často.
barbucha 4+1. Ale jedná místnost z toho je šatna. Muž si odtahl veslovaci trenažér na balkón a zahájil suchou přípravu na cyklosezonu. Snad bude veslovat často.
Tak to dáš... představ si takovou garsonku ![]()
Fakirka drz se a hlavne budte zdravi![]()
Děkuji za podporu![]()
Fakirka drz se!
Fakirka držím palce, to je prekérní situace :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my