Já mám netopýry ráda, ale noční nálet jen jednoho netopýra do pokoje jsem zažila pouze jednou, pokoj kolonizovaný celou kolonií zní děsivě.
Stěžovací vlákno
Kokoska mně se tihle tvorové taky líbí, ale teda ať zůstanou venku ![]()
viktorka_od splavu ja.byla na sebe tak pysna, ze uz to umim přejet. Teď nevím jestli radsi nepovedu![]()
Mozna jsem byla unavena z jeskyně včera, tim se utěšuju..
Tak Betty jj, je takova malebná![]()
Příští týden u nás začíná dost brutální uzavírka, část domů (náš mezi nimi) bude pro auto prakticky odřízlý od zbytku vsi. Dobrý, to zvládnem, budeme tam chodit pěšky, ale co mi nedošlo, je, že se autem nedostaneme ani na poštu a do zásilkovny, alzaboxu a tak, nebo se projedeme zpět cca půl hodiny. Nepředpokládám, že by k nám nějak ochotně zajížděli kurýři. Takže ještě narychlo objednávám zásoby plen, dětské boty, a modlím se, aby to, co jsem naobjednávala tento týden, přišlo do pátku. Jinak už se vidim, jak táhnu dvouměsíční zásobu plen a ty další věci přes kilometr pěšky pěkně v náručí.
Mulen urcite!![]()
Myrtila nemáš kočárek?![]()
Evaeva doufam, ze ten "muj" netopyrek nebyl pruzkumnik, ktery privede kamarady. Snad jim rekl, ze byl okamzite vyhozen a tam tedy ne! ![]()
MyrtilaDržím palce, ať tam bude na cernáka nějaká objížďka tolerována pro místní. Většinou to tak bývá, tak snad to není u vás zrovna oprava mostu!...my máme také zavřenou ulici ve městě, ale mimo stavební práce přes den se tam vždy projede. Nemělo by se, oni to dají do průjezdného stavu jakože z jedné strany do jednoho bodu a z druhé strany zase do toho bodu, ale jestli to v 8 večer projedes celý nikdo nevěděl.
Myrtila držím moc palce, my byli loni na dovolený u Olomouce, kdy jsme bydleli v totálně rozkopaný vesnici prej už 3 roky, nedalo se tam pomalu dostat, ani odsud vyjet, navigace ukazovala jen samy objížďky a závory, taky pak všichni jezdili stavbou....tady u nás je jedna silnice zavřená už rok...otevřeli na chvíli asi na měsíc, pro nás je docela důležitá, objížďka dlouhá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my