barbucha jsem si je nerozmazlila..
Pampelišky, jetel a milují kokošku pastuší tobolku. Pro tu mi vždycky radostně běží v ústrety...!
Stěžovací vlákno
Koupila jsem si Revalid na podporu rustu vlasu... uz to zeru dva mesice a zacalo se mi delat vic podrostu... ALE! Vsechny sedivy!!! To jako v pribalovym letaku nepsali...
razorblade
jde to reklamovat?
whiskas jedine vytrhat. :D
razorblade Fakt? Zvažuju si taky něco koupit, chtěla jsem něco osvědčeného, takže Revalid. Díky. Jo a šediny mi nevadí, v mém věku jsem vděčná za každý vlas.
Jen aby to fungovalo jen na vlasy. Já se vsadim, že mně by ihned vyrašily hustší a silnější chlupy na nohách ![]()
Holky mi behem 5 minut na zahrade bez dozoru orvaly poupata tulipanu a narcisu![]()
rasaNori Soucítím. nám jednou děti sklidily nezralá jablka z jediné jabloně na zahradě. A pečlivě do posledního ![]()
Luna hlavne, ze to dobre dopadlo
mne vbehl 2 lety syn do silnice, probehl mezi 2 auty a nastesti chlap v blizicim se videl hysterickou matku a zastavil. Byl to mzik, resila jsem neco se starsi a on se otocil a frnk. Doted se mi svira zaludek.
Podobný zážitek. V den, kdy jsme kupovali vánoční stromeček. Syn za mnou vybíhá zpoza auta, já vídím přijíždějící auto z druhé strany, které ale on nevidí. Všechno jak ve zpomaleném filmu. Zakřičela jsem, syn se zastavil, auto projelo. Hrůza, navždy..
eeny-meenyZazitek podobny, jen z lesa. Asi pred pul rokem. Zacalo byt vetrno, muz a mladsi dcera se sli par desitek metru na neco podivat. Kdyz se vraceli ke mne, kruplo to, cca 2m pred ne spadl kus stromu. Starsi buky to byly. Stihla jsem vykriknout, ale bylo by to k nicemu. Klepu se jeste ted, kdyz to pisu.
mirajo To je hrozný. A člověk na to nikdy nezapomene. Taky se mi vždycky udělá zle, když si na to vzpomenu.
Máme část zahrady ve stráni, pokračuje rovina, hustý živý plot a tři metry metry vysoká zed, dole silnice. Pustila jsem dvouletýho vnuka v zimě na bobech ze stráně a zastavil ho živý plot. Když jsem ho vyprostila, urputně jsem zvracela jak mi bylo špatně. Strašné, strašné.
Tak Betty To bych asi taky zvracela. Hlavne, ze to dobre dopadlo.
eeny-meeny jo, je to hrozne. Clovek neustale predvida, je ve strehu, ma je na ocich a pak je to vterina.
Ach jo, tak jsme zase v rámci morový rány překopali všechny plány a když to půjde dobře, uvidím zřítelnici v červenci. Doprdelepráce.
rasaNori ajaj, soucítím. Něco podobného taky očekávám. Ríša mi pořád nosí kytičky a i když ho prosím, ať trhá jen sedmikrásky, stejně trhá i v truhlících. A teď pořád chce "nakouknout" do poupat tulipánů, jakou budou mít barvu
.
barbucha Ach jo :-(
Pinot Noir hele me to vcera fakt dostalo, ony byly obe vcera jak morova rana, tak kdyz jsem to zjistila tak jsem si pobrecela i pred nema. Tak si myslim ze dnes si to budou pamatovat...
Pinot Noir rasaNori tohle obdobi nastesti taky prejde a pak je hrozne hezke pozorovat, jak si vsimaji, jak se priroda meni a cekaji, az neco vyroste nebo vykvete ![]()
Zrovna ted o vikendu mi prinesl tulipan ani ne 3 lety synovec, jen utrzenou hlavicku
, uplne jsem na tohle trhaci obdobi zapomnela.
eeny-meeny strašný, čím vším se tu dá nakazit. Syn na bruslích, řidič odbočující vpravo. Syn jel naštěstí pomalu a vybral to. To bylo v pondělí. Včera nedala přednost mně a dceři (obě na kole) řidička odbočující vlevo. ![]()
A to jsou tu řidiči zvyklí, cyklostezky jsou součástí chodníku....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my