zdensy juuu, dekuji, ze jsi to zminila. Za boha jsem si nemohla vzpomenout ani na nazev ani na autora. Cetla jsem to milion let nazpet a chci si to precist znova.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
zdensy Jedna z mých nejmilejších ![]()
Potrefenáhusa aha, tak ok, to se omlouvam, za tu eleanor, ja to necetla, jen jsem mela ten dojem, tak to pak cajk.
RE divka ve vlaku, je hlavni hrdinka ta co se opiji tri roky po rozchodu a chodi koukat na dum kde ten ex bydli? Nevim, jestli si to pamatuju dobre. Me trochu iritovalo jak s tim neni schopna nic udelat. Ale to je i mou povahou, pac jsem diametralne odlisna, pochopeni pro to mam, to jo, jen me to pri cetbe obcas nadzvedne, protoze takovejch hrdinek je docela dost.
Ounz Je to sci-fi od Frank Schaetzig, kamoska doporucila, o oceanech a biologickym druhu a prirodnich katastrofach (neco se snazit znicit lidstvo) atd, prej je to dobry.
Lilly_Ku me se Divka ve vlaku docela jako kniha libila i ji chapu, jen me to mirne irituje, protoze jsem uplne jina povaha no....
0zero7 díky za info, to vůbec neznám..
Dadoo ,
, moje taky. Až tak, že jsem kdysi v osmnácti! chtěla některé pasáže přepsat a moci jim tak něco poslat![]()
0zero7 no dyt jo. Ja jsem zas celkem dlouho byla podobne na tom, nez jsem nasla cestu ven kakze mam pro tragicke charaktery velky pochopeni ![]()
Lilly_Ku JJ, se chapeme
jinak potrebuju dalsi knizku a nevim pro co se rozhodnout, neco relativne kvalitniho u ceho muzu prerusovat pozornost, ctu v autobuse treba a tak.
Necetl nekdo Johna Marrse Good Samaritan?
Stalkera od Keplera tady nekdo cetl urcite. Tak mozna toho. Vubec nevim na co mam chut.
Spontane jsem koupila Dum na samote od Klevisove, ze je teda cas na ceskou detektivku, cetli jste nekdo neco od dni? Ma to docela fajn recenze.
Spontane jsem koupila Dum na samote od Klevisove, ze je teda cas na ceskou detektivku, cetli jste nekdo neco od dni? Ma to docela fajn recenze.
Četla jsem skoro všechno, co od ni vyšlo a za mě dobrý, Dům na samotě byla jedna z jejich nejlepších knížek, ale trochu mě ovlivnilo, že jsme tam byli na dovolené (je to mlýn, který koupila a jako penzion provozuje její kamarádka, částečně i postavy jsou minimálně inspirované realitou) Ještě se mi líbil Ostrov šedých mnichů.
Cetla jsem Ostrov sedych mnichu. Nebylo to spatne. Celkem fajn oddechovka.
jinak potrebuju dalsi knizku a nevim pro co se rozhodnout, neco relativne kvalitniho u ceho muzu prerusovat pozornost, ctu v autobuse treba a tak.
Stalkera od Keplera tady nekdo cetl urcite. Tak mozna toho. Vubec nevim na co mam chut.
od Johna Marrse jsem cetla jen Spriznene duse a dost me to chytlo. Precetla jsem tu knihu jednim dechem.
0zero7 super, divala jsem se na anotaci a hned jsem si dum na samote taky objednala, dik za tip!
Ted jen uz najit cas :D
0zero7 od Klevisové jsem taky četla vše, celkem dobrý, nejvíc se mi líbil Ostrov šedých mnichů
jinak ke Girl on the Train - přesně takový sem z hlavní hrdinky měla pocit, hrozně mi lezla na nervy (ale film se mi pak kupodivu líbil, ale to bylo možná tím, že hlavní roli hrála Emily Blunt, tu mám ráda)
0zero7 jinak od Keplera jsem četla i Stalkera a vše ostatní, ale bohužel už vůbec netuším, o čem to bylo... všechno mi to nějak splývá... ale čte se to dobře, o tom žádná
0zero7 Klevisová je fajn, pro mě příjemný překvapení. A jako kvalitní knížku, od které se můžeš odpoutat...co třeba Gentleman v Moskvě? Četla jsem ho takhle asi půl roku a vedle toho občas zhltla něco jiného.
Ja, pred casem jsem to tady velice doporucovala
Je to vyborne napsane i psychologicky zpracovane, a cetlo se to jednim dechem!
0zero7 Četla jsem od ní všechno. Musím říct, že na českou detektivku je to překvapivě dobré čtení.
Premlouvam se k poslednimu dilu Neapolske sagy. Cetla jsem vsechny dily po sobe a s kazdym dilem me nadseni upadalo. Ted mam pocit, uz aby byl konec. Potrebuju konecne ten pribeh uzavrit a zaroven nemam chut tu knihu otevrit.
Dekuju vsem za postrehy, vcera jsem zacala tu Klevisovou cist a docela je to ctivy. Neco mi tam uplne nesedi, nevim presne co, mozna ji neverim popis myslenkovych pochodu jednotlivych hrdinu, uvidime, jsem teprve na zacatku.
Tezulie To je super, ze jste tam byli na dovolene, jak se to jmenuje, at si to spravne predstavim, vyguglim fotku.
Proč ne Eva dik i za Marrse, zkusim ho koupit, zni docela dobre.
Lilly_Ku Neni zac, ja ani nevim, kde jsem na to narazila! Asi se tady na to uz nekdo ptal.
Magráta Ja film nevidela prave, jsem ani moc nemela chut. Me nejvic vadi uknourany hrdinky chick literature, aj aj, to nedavam a prestala jsem to cist snad nekdy v puberte, stve me i Kinsella a jiny popularni autorky vetsinou.
MP Marge Renusatko dik, super, na doporuceni je vzdycky nejlepsi
Premlouvam se k poslednimu dilu Neapolske sagy. Cetla jsem vsechny dily po sobe a s kazdym dilem me nadseni upadalo. Ted mam pocit, uz aby byl konec. Potrebuju konecne ten pribeh uzavrit a zaroven nemam chut tu knihu otevrit.
jsem na tom stejně. první super, nadšení, druhý.. super asi do půlky a na třetí se nemůžu odhodlat, vyčítavě tady na mě kouká spolu s posledním:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my