Zkusím hodit pár tipů, ale nemám teď čas psát víc, kdyztak večer
Válková - Terezinske ghetto
Uri Orlev - Ostrov v ptačí ulici
Boyne - Chlapec v pruhovaném pyžamu
French - Hitlerova dcera
Erbenova - Sen
Lowry - Spočítej hvězdy
Zkusím hodit pár tipů, ale nemám teď čas psát víc, kdyztak večer
Válková - Terezinske ghetto
Uri Orlev - Ostrov v ptačí ulici
Boyne - Chlapec v pruhovaném pyžamu
French - Hitlerova dcera
Erbenova - Sen
Lowry - Spočítej hvězdy
notna Deník Anne Frankové vyšel i v komiksovým zpracování, podle mě se to povedlo, tady jsou i nějaký fotky.
notna Říkali mi Leni myslím bude fajn, kdybys ji nechtěla nakonec dávat nic válečného, tak moc hezká je Katy, o holčičce, která skončí na vozíku. Kamarádka mi kdysi doporučila Spočítej hvězdy, ale sama to neznám.
notna My sme kedysi čítali Čenkovej deti, Jano, Rozprávky starej matere.....Len neviem, či vyšli aj v češtine.
notna Jo a od Lois Lowryové, co tu od ní přede mnou doporučují Spočítej hvězdy, jsem kdysi četla Dárce, to se nezakládá na skutečných historických událostech, ale je to taky zajímavej námět, taková dystopie pro děti, promyšlená a hezky odvyprávěná...
žluťásek Biely kvet Karoleena Garfie Díky moc za tipy! Už vybíráme.
No jo, jsem u zdroje a žízní hynu...
To mi připomnělo, že jak se tu mluví o Vondruškovi, tak ten takový Loukotkový nesahá ani po paty. Kdyby někdo hledal historickej román ![]()
Navzdory básník zpívá byla kdysi moje hodně oblíbená...
barbucha No přesně
A přišla jsem vám říct, že Host má 20% slevu.
barbucha moje oblíbená kniha![]()
notna Ještě jsme se synem četli Jak Hitler ukradl růžového králíčka a Transport za věčnost. U toho druhýho jsem dost často měla slzy v očích, syn ale v pohodě... vždycky jen konstatoval, hm, matka zas řve. ![]()
notna Veronika Válková Terezínské ghetto - Tajemný vlak do neznáma
notna My sme kedysi čítali Čenkovej deti, Jano, Rozprávky starej matere.....Len neviem, či vyšli aj v češtine.
Jano bývala povinná četba. Myslíš, že je to dnes ještě čitelné? (Já teda četla i Č.deti, ale až na VŠ)
Jano bývala povinná četba. Myslíš, že je to dnes ještě čitelné? (Já teda četla i Č.deti, ale až na VŠ)
To čitateľné nikdy nebolo. Myslíš, že sa na tom niečo zmenilo? Ale ak to má byť výchovný prostriedok, tak by to fungovať mohlo.
slniecko No nám to právě taky už tenkrát přišlo děsné. (A to já četla i telefonní seznam)
moonlight Sweet Potato Díky.
barbucha von to seká jak Baťa cvičky, na kvalitě je to znát. Loukotkovou jsem milovala na gymplu, zrovna tenhle román o Villonovi. A ještě Není římského lidu.
Vilemina od loukotkovy kromě Villona ještě Meduzu. A Vankovou
Potrefenáhusa jasně!
Přesně, jak Baťa cvičky... a nic objevnýho ani zajímavýho. Podle mě je to podvodník, žádnej historik.
Vaňkovou jsem měla taky ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.