brrr Potrefenáhusa Knihu jsem nečetla, film neviděla, asi nastal čas napravit to:-)
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Isca Je dlouhej :-)
je to takovej ten ještě poctivej hollywoodskej bijak
Isca
No tak šup, máš program na dnešní večer.
A v tomhle případě je jednou jestli kniha dřív než film a naopak, obojí se mírně liší. Ty jo, že bych si udělala filmový večer, hm ...
Fáma od Lesley Kara. Nemůžu říct, že jsem ji přečetla, protože jsem si ji poslechla jako audioknihu. Líbil se mi nápad, zpracování a napětí až do konce. Napínavá oddechovka, která mě hodně zaujala.
Předtím jsem četla Tatérku od Alison Belsham. Hodně krve, dost podrobné popisy a i když jsem ji dočetla, protože námět byl zajímavý, tak to asi není kniha, kterou bych doporučovala.
Vím, že je tady hidně fanynek edice Prokletých reportérů, neznáte náhodou knížku podobnou Ku Klux Klan - tady bydlí láska? Nebo nějakou o tabu tématech v USA či televangelistech v češtině? Mamka je šílený komzument knih, už to zavření knihoven nedává a zrovna tyhle témata ji teď nejvíce zajímají, tak jsem ji chtěla udělat radost.
K těm Husitům - nedávno vyšla v Pasece monografie Jan Žižka od Petra Čorneje, kdybyste se chtěli dozvědět více relevantních informací asi od toho nejpovolanějšího.
Anwen Jako zabít ptáčka od H.Lee asi četla co? Nebo Černobílý svět od K.Stockett? I když se teda nejedná o reportážní knihy..
Jih Ameriky se taky hodně řešil v třetím díle série od Folleta, Hranice věčnosti. Což teda doporučuji přečíst komplet tu trilogii.
Anwen ted ta Vzdelana by ji mohla bavit.
Dočtená další kniha od Castillo - Až do posledního dechu. Jako vždy to bylo napínavé od začátku až do konce a jako vždy hlavní hrdinka přežila víc než mnohý akční hrdina. ![]()
Začala jsem číst romantickou oddechovku - Sedm dopisů z Paříže od Samanthy Vérantové.
Nečetl někdo Jak jsme v Teheránu četly Lolitu? Vyskočila teď na mě v rámci výzvy na fb a zdá se mi to zajímavé.
999 Nečetla, ale už jsem na ni narazila a zaujala mě, jen je všude vyprodaná.
Garfie Tak to je škoda :-(.
Cetlas tu trilogii od folleta jako paperback nebo eknihu?
Po eknihach uz se nejakou dobu bezvysledne pidim :(
tak jestli treba nahodou nemas tip.
999 Četla asi před pěti nebo šesti lety, tehdy se mi moc líbila, takový vhled do iránské společnosti z pohledu ženy z městské intelektuální rodiny.
Isca Díky, musím si ji někde sehnat.
999 Určitě doporučuju, teď jsem si ji připomněla právě na Databázi knih, kdybys netrvala na nové, tak ji tam i nabízejí v bazaru.
Kdo jste četl Lolitu od Nabokova, prosím, jak se vám četla?
Isca Díky :-).
Isca Tak v databázi se mi ji koupit nepodařilo, ale v antikvariátu ano :-). Tak snad to klapne.
Dalia Dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.