Haha dneska to bylo lehký.
Knižní šifra
bublifuk Koruna patří na hlavu koho?, kuše v jeho rukou způsobila mnoho utrpení.
bublifuk je to postava z tej knihy, čo vás napadla. Knihu som nikdy nečítala, nepoznám ani seriál, nikdy som to nevidela. Postavu som uhádla na základe info o diele na wikipédii, sústredila som sa na rodinné vzťahy, čo sa spomínajú v textovej indícii.
Už je tady zas ![]()
žluťásek a můžeme si udělat Bingo, zda tam budou stejné knihy jako vždy (Potter, Frodo, Dracula, Don Quijote, Anna ze Zeleného domů, Kmotr, Zaklínač, Duna, Hra o trůny).
A ano vím, že je to jen marketing, takže to musí být jednoduché.
Malvin Jeste soudce Ti, Popelka a někdo ze severských detektivek ;).
Ale mám radost, že luští i nejstarší synovci (17 a 15), hned ráno hlásili, že už maj hotovo. Tím pádem budem teď kazdej den v kontaktu.
Malvin stopro tam budou zas ty stejné jako vždy, ve většině. Doufám, že bude aspoň pár originálních kousků ![]()
žluťásek v těch prvních puzzle byly i knihy třeba z předchozího roku a ne tak známé. Ale poslední roky je to jak čekání na Godota.
Co je knižní svět? Zrovna si dávám repete dnešní knihy, ale nevzalo mi to nic.
brrr Místo, kde někdo žije.
Sweet Potato Milion pokusů mě to stálo. Podle mě je knižní svět cela oblast, takhle tam měli být třeba knižní sídlo, místo, atd. Grrrr
brrrSouhlasím.
brrr já si byla celkem jistá, ale taky milion pokusů
Ráno jsem nevěděla vůbec, po polední nápovědě jsem se teda trefila na druhej pokus, ale nečekala jsem to. Knižní svět je nepřesný zadání.
Ja netuším ani názov dnešnej knihy, nieto názov knižného sveta, mohli by ste dať nejakú nápovedu? Vďaka.
dorota Zfilmováno, nedopsáno
brrr No tak po nápovědě fakt myslím, že vím, ale taky nemůžu přijít na to, co konkrétního tam napsat.
brrr vďaka, tento žáner ide mimo mňa, knihu som nečítala, sfilmovanú verziu som tiež nevidela, ani minútu, poznám len názov knihy a zopár mien postáv, takže som si správnu odpoveď musela vygúgliť, potrebovala som cca 7 pokusov, aby som trafila správne knižné miesto.
Myrtila No, já jsem si vygooglila nějaké shrnutí děje a postupně zadávala všechny zeměpisné názvy, co se v něm vyskytly ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje