brrr Díky, na asi 15. pokus jsem to trefila
Aspoň vím, že jsem fakt knihu(y) věděla od rána, jenom jsem to nepochopila ![]()
Knižní šifra
DruI No, taky jsem si nakonec pomohla Googlem, protožena ten finální přesný název jsem si nevzpomněla.
DruI Zvolila som identický postup, cca na 7-8x som trafila správny názov.
brrr Oni to během dne opravili. Odpoledne užtam bylo knižní místo.
Chtěla jsem novinky a stejně je to trochu nuda ![]()
žluťásek Tyjo, dneska si říkám, že jednak ta úplně explicitní nápověda a jednak tu knihu asi nečetli, protože to by rozhodně nemohli v nápovědě napsat, že by chtěli to, co tam napsali ![]()
Potrefenáhusa ta nápověda je fakt nevkusná ![]()
No uf, to psal hodně velkem debil.
Potrefenáhusa No, já jsem právě na to hleděla a říkala si, že sice mě hned napadla odpověd, ale že to nemůže být ono. A přemýšlela nad jinou odpovědí.
Neviete mi dať nápovedu k včerajšej knihe? Predpokladám podľa textovej nápovedy martinusu, že je to zasa nejaká kniha zo žánru fantasy. To je úplne mimo môjho záberu. Vďaka.
dorotanápověda: fantasy sága o několika svazcích a s průnikem do další série téže autorky, označované jako královna žánru. Víly. První díl byl variace na krásku a zvíře. Hledáme město, kde hlavní hrdinové bydlí.
Pokud nepomůže, mám ještě maasivni nápovědu.
Malvin Tak maasivní nápověda :o) mi sice pomohla odhalit ságu, ale co to teda má být za místo nějak nejsem schopná vygooglit :o(
Malvin Vďaka, pomohlo. Meno autorky mi niečo hovorí, aj niektoré názvy kníh poznám, stretla som sa s nimi v odporúčaniach v čitateľskej skupine na FB, ale tým, že vôbec nečítam fantasy a podobné žánre, tak v hádankách týkajúcich sa týchto kníh absolútne tápem, musím si to vygúgliť podľa nápoved. Nikdy som nečítala knihy ani nevidela filmy a seriály typu Pán prsteňov, Hobbit, Harry Potter, Hra o tróny a pod.
DruI hledej díl, ve kterém se vyskytují ty věci na obrázku. V anotaci toho konkrétního dílu to dohledáš.
Já se pořád nechytám
autorku asi vím, ale těch knih je tolik, že vůbec netuším, co k čemu patří...
Malvin Tak maasivní nápověda :o) mi sice pomohla odhalit ságu, ale co to teda má být za místo nějak nejsem schopná vygooglit :o(
Taky tak. Ságu vím, dala jsem všechny místní názvy, které se mi podařilo vyčíst z obsahu a stejně nic.
Já to neznam, ale v tech anotacich jednotlivých dilu jsem na to nakonec narazila
žluťásek No jo, když člověk něco neví, nejlíp mu poradí knihovnice :o) Dík!
notna na obálce jednoho z dílů jsou tři hvězdy. Pak už stačí jeden klik na popis.
Já jsem pořád úplně ztracená. Je autorka HB?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje